Zimska obuća: 5 modela koji su hit ove sezone

0

Sigurno ste čuli milion puta do sada kako “zima kreće od stopala”. Upravo zbog toga veoma je mudro investirati u dobru obuću, a sljedećih pet modela (osim što su hit ove sezone) uvijek su moderni, privlačni i popularni.

Čizme preko koljena


Čizme preko koljena poboljšaće svaki stajling – od suknje i hulahopki do helanki i džempera. Ukoliko vodite dovoljno računa o njima, one će trajati godinama. Možete ih nositi u skoro svim prilikama.

Gležnjerice


One su zaista idealne, jer ih možete nositi tokom cijele godine (naravno, u zavisnosti od vremenskih prilika). Nemojte štediti na njima, jer su i više nego isplative, a možete ih kombinovati (bukvalno) sa svim drugim komadima garderobe.

Chunky čizme


Ultra popularne i funkcionalne, ovo su čizme koje jednostavno želite imati tokom zimske (čak i jesenje) sezone: odlično se mogu iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, već par sezona su pravi hit, a iako to po izgledu nikada ne bismo rekle, veoma su udobne (što nam je, u suštini, i najvažnije).

Visoke čizme


One obično sežu tik ispod koljena, a veoma su praktične i popularne. Kada je riječ o kombinacijama, najidealnije ih je nositi na farmerice ili pantalone, ali nećete pogriješiti ni ako ih uparite sa zimskom suknjom ili haljinom.

Dezenirane gležnjerice


Odlične i fantastične, gležnjerice sa životinjskim dezenom svaku kombinaciju mogu podići na jedan viši nivo pa čak i pomoći da ona izgleda glamuroznije i upečatkjivije. Birajte bilo koji dezen iz životinjskog carstva, ali bi najbolje bilo da ostatak kombinacije ne bude dezeniran.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info