Šta nositi ove zime: 20 modernih i fantastičnih kombinacija

0

Ukoliko želite da ove sezone izgledate moderno, privlačno i apsolutno fantastično, neka vam sljedeća galerija služi za inspiraciju.

Privlačna siva


Siva je, osim što je neutralna boja, veoma privlačna i moderna, a tako je zahvalna za kombinovanje sa drugim nijansama. Bilo da je kombinujete sa bijelom, žutom, zelenom ili ružičastom, možete dobiti spektakularnu kombinaciju.

Haljina na preklop


Ona je veoma zgodan komad garderobe, a u zavisnosti od modela, možete je nositi u svim prilikama. Naravno, ona je pravi blagoslov ukoliko ste niski, jer vam vizuelno može pomoći da izgledate više pa čak i vitkije. Odlično je možete iskombinovati sa raznim modelima kaputa i čizama.

Plisirana suknja


Bilo ljeto ili zima, plisirana suknja komad je garderobe koji je veoma popularan i moderan, a nose je žene svih generacija. Ove zimske sezone možete birati i modele u nekoj od vatrenih boja, jer će vas sigurno dovesti u centar pažnje.

Nikud bez kaputa


Jedan od najpopularnijih zimskih komada garderobe, kaput, više je nego funkcionalan i poželjan tokom hladnih zimskih dana. Bilo da ga kombinujete sa suknjama, haljinama, farmericama ili klasičnim pantalonama, znajte da je on garancija udobnosti, ali i dobrog ukusa.

Čizme preko koljena


Jedan od najvećih modnih hitova, kako unazad par sezona tako i ove, čizme preko koljena možete nositi u svim prilikama. A što se tiče kombinovanja, možda i jedan od najlakših načina jeste da ih uparite sa uskim farmericama, ali se one još i bolje slažu sa mini haljinama i mini suknjama.

Neutralna klasika


Sa klasičnim komadima odjeće (kao što su pleteni džemper i crne pantalone), možete napraviti dosta dobru kombinaciju, koja ne zahtijeva mnogo truda, a odlična je za one dane kada ste u žurbi. Dodajte samo bar jedan od asesoara (bilo da je u pitanju kapa, šal ili torba) i to je to.

Suknja olovka kroja


Suknje su jedan od najženstvenijih komada garderobe, a mogu se nositi u tako mnogo prilika. Jedan od tih modela svakako je i suknja olovka kroja kroja, a koja je zapravo i najelegantnija suknja na svijetu. Odlična za kombinovanje sa majicama, bluzama, rolkama, košuljama, ali i raznim modelima jakni i kaputa.

Kratka bundica


Ukoliko niste ljubitelj dugih jakni i kaputa, za vas je idealna kratka bundica od vještačkog krzna. Možete je nositi u svim prigodama, ali je isto tako i kombinovati sa svim drugim komadima odjeće.

Elegantna crna


Ovo je jedna od onih nijansi s kojima nikada ne možete pogriješiti, sve da je nosite od glave do pete! Štaviše, ona vam može pomoći i da izgledate vitkije, a ponekad je dobro da je malo “razveselite” nekom drugom bojom, bilo da je riječ o drugim neutralnim nijansama ili onim koje su živahne.

Neka te svi primijete!


Kad već pomenusmo živahne boje: postoji li privlačnija od crvene? Veoma rijetko ćete naći nijansu koja je, u suštini, klasična boja, a uvijek tako moderna i privlačna. Možete je nositi na mnogo načina, a crvena jakna samo je jedan od njih.

Rolka haljina


Popularni zimski komad garderobe, rolka, ne mora biti samo u vidu majica, bluza i džempera – jednako je popularna, udobna i poželjna i rolka haljina. Definitivno komad odjeće koji možete nositi u svim prilikama (samo obratite pažnju na dužinu).

Karirani šal


On je jedan od onih modnih detalja koji su uvijek moderni, a veoma praktični za kombinovanje. Najbolje bi bilo da ga ne kombinujete sa drugim uzorcima, osim što biste mogli sa komadima garderobe koji su sličnog dezena.

Široke pantalone


Tokom zime imamo tendenciju da češće nosimo pantalone, jer su veoma praktične i funkcionalne. Jedan od modela koji je uvijek privlačan i poželjan, svakako su pantalone sa širokim nogavicama. Jednostavne za stilizovanje (neka vam gornji dio bude malo uži, kako biste stvorili najbolji balans), ali i za sve prilike.

Džemper haljina


Često ćete je vidjeti tokom zime, bez obzira da li je u pitanju duža ili kraća. Ona je, ujedno, jedan od najpopularnijih modela zimskih haljina, a dobro se slaže sa drugim komadima garderobe. Ukoliko birate midi, odlična opcija su čizme do koljena, ali i gležnjerice.

Kožne helanke


Samo zbog toga što nemaju dobru reputaciju, ne znači da bi trebalo da ih se odreknete. Veoma zgodne za skoro pa sve prilike, kožne helanke možete nositi čak i u poslovne svrhe (imajući u vidu da neodoljivo podsjećaju na kožne pantalone).

Predimenzionirani šal


Ukoliko ne želite da nosite rolku tokom cijelog dana, ali i dalje vam je cilj da vam bude dovoljno toplo i ugodno, jedna od odličnih opcija svakako je predimenzionirani mekani šal. Bez obzira da li ćete ga dodati kaputu ili jakni, on se veoma lako može ukombinovati u svakodnevni stajling.

Tregerice


Najpopularniji model tregerica sigurno su farmerice sa tregerima. Međutim, postoje verzije ovog funkcionalnog komada garderobe koje su napravljene i od drugih materijala, a koji su idealni za zimsku sezonu. Tregerice ćete najlakše i najbrže iskombinovati sa rolkom.

Visoki struk


Komadi odjeće sa visokim strukom veoma su popularni i funkcionalni i, zaista, svaka žena bi trebalo da ima bar jedan (bez obzira da li je riječ o pantalonama, suknjama ili šorcevima) – oni vam mogu na najefektniji način pomoći da izgledate više i vitkije.

Gležnjerice


Veoma moderne i popularne, gležnjerice možete nositi i tokom zime. Kombinovati ih možete, bukvalno, sa svim drugim komadima garderobe, ali jedna od neprolaznih kombinacija svakako su gležnjerice i farmerice.

Brzinska kombinacija


U onim danima kada žurite ili nemate ideju šta obući, jednostavno se odlučite za crne pantalone. One se veoma lako mogu stilizovati te neka one budu “tačka” od koje ćete krenuti. Da li će ih kombinovati sa rolkama, košuljama, tunikama ili nečim sasvim drugim – to zavisi od vas, ali i od vremenskih prilika vani.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info