Kožne pantalone: 18 odličnih načina da ih kombinujete ove sezone

0

Kožne pantalone trend su koji se uvijek vraća u modu, posebno kada su u pitanju hladniji proljetni, jesenji ili zimski dani. One su veoma udobne te se mogu kombinovati sa dosta drugih komada garderobe, a evo i na koje načine to možete uraditi ove sezone.

Ultra moderno


Kožne pantalone možete kombinovati sa uvijek popularnim gležnjericama, ali i sa još dva veoma popularna i moderna zimska komada garderobe – sa rolkama i kaputima. Dodajte još i par aksesoara i dobijate ultra moderan i privlačan stajling.

Veoma poželjno


Međutim, ukoliko niste pristalica rolke (neke žene imaju osjećaj da ih njena kragna previše steže), uvijek se možete odlučiti za modele koji imaju nešto labaviju kragnu. I dalje ćete imati veoma moderan, ali i jako poželjan stajling.

Sofisticirano


Kožne pantalone mogu vam pomoći da izgledate i veoma sofisticirano, ali bi ovdje bilo dobro da se ograničite samo na kombinovanje dvije nijanse (najbolje neutralne). Crno i bijelo su neprolazna kombinacija koja uvijek “pali”, a može vam pomoći da izgledate odlično.

Boja


Naravno, ne morate se odlučiti samo za crne kožne pantalone (iako su one, definitivno, najpopularniji model). Jednako dobro ćete uraditi i ako birate kožne pantalone u boji, a bordo je možda i najbolja opcija, jer se radi o neutralnoj nijansi koju možete kombinovati sa svim drugim bojama.

Crno i bijelo


Ako volite crno-bijelu kombinaciju, onda znate koliko je ona zgodna tokom onih dana kada i nemate baš ideju šta da obučete (da, dešava se). Crne kožne pantalone kombinujte sa bijelim gornjim dijelom, a možete se odlučiti i da dodate bijeli kaput ili jaknu. Crna torba samo će dodatno poboljšati ovaj stil.

Elegantno


Uvijek postoje prilike kada je potrebno da imamo elegantan stajling, a možete ga postoći i kombinovanjem kožnih pantalona. Uradite to tako što ćete ih upariti sa klasičnim komadima garderobe, kao što su rolka ili bluza i klasični kaput, bilo da je riječ o dužim ili kraćim modelima.

Opušteno


Predimenzionirani komadi garderobe veoma su popularni, a mogu vam pomoći da postignete i opušten stajling. Primjera radi, predimenzioniranu zimsku jaknu možete kombinovati, kao završni pečat, sa kožnim pantalonama. A ako se boja jakne i pantalona podudaraju, onda još i bolje – možete dobiti još skladniji i interesantniji stajling.

Moderno


Kožne pantalone veoma su moderne i mogu se nositi u svim prilikama. I, najbolje od svega jeste što ih nije potrebno uvijek pretjerano stilizovati. U određenim situacijama možete se “provući” sa jednostavnim komadima garderobe koji vam daju moderan stil. Kombinujte kožne pantalone sa majicama i prslucima te dodajte kraći kaput. Stajling upotpunite pomoću aksesoara.

Pravo osvježenje


Pastelne boje veoma su nježne, ali i veoma poželjne tokom zimske sezone. Ukoliko ih nosite u kombinaciji sa neutralnim nijansama, vaš stajling će izgledati svježije i upečatljivije. Kaput u nekoj od pastelnih boja uvijek je odličan izbor, a fantasično će se uklopiti i sa crnim kožnim pantalonama.

Kontrastne boje


Kombinovanje kontrastnih boja (ili kolor bloking) veoma je upečatljiv stil koji vam može pomoći da se u potpunosti istaknete iz mase. Crne kožne pantalone kombinujte sa majicama ili džemperima koji su u nekoj od nijansi bijele. Na kraju, možete dodati i kaput ili jaknu u nekoj od toplih zemljanih nijansi, jer će se savršeno uklopiti sa ove dvije neutralne boje.

Bordo


Bordo je veoma privlačna i moderna boja koja se ponaša poput neutralnih nijansi. Upravo zbog toga je idealna za kombinovanje sa svim drugim bojama, a možete je kombinovati kao što biste to uradili sa crnom ili bijelom.

Klasično


S klasičnim komadima garderobe nikada ne možete pogriješiti, a oni vam mogu pomoći da stvorite veoma elegantan poslovni stajling. Kožne pantalone veoma lako možete kombinovati sa bijelim košuljama ili bluzama, a kaput srednje dužine još je jedan klasični komad garderobe koji će upotpuniti ovaj stajling.

Neutralno


Neutralne nijanse veoma su zgodne za kombinovanje, bez obzira da li ćete ih kombinovati sa drugim neutralnim nijansama ili nešto svjetlijim i živahnijim bojama. Štaviše, one vam pomažu da imate skladan i privlačan stajling.

Ženstveno


Kožne pantalone širokih nogavica možda i nisu uobičajene, ali su definitivno veoma ženstvene i privlačne te jednostavne za kombinovanje, posebno sa raznim modelima obuće. Kombinujte ih isto kao što biste to radile sa običnim širokim pantalonama i nećete pogriješiti.

Prava poslovna


Kožne pantalone, u zavisnosti od samog modela, možete nositi u mnogobrojnim prilikama pa čak i na posao. Jedna od modela koji će odgovarati i tim svrhama svakako su kožne pantalone koje su blago plisirane u gornjem dijelu. Jednostavne za kombinovanje, odlično će se uklopiti i u poslovni stajling tokom hladnih zimskih dana.

Klasično 2.0


Klasične crne kožne pantalone komad su garderobe s kojim nikada nećete pogriješiti. A da se zadržite u klasičnom stilu, kombinujte ih sa svijetlim gornjim dijelom te dodajte kaput klasičnog kroja.

Urbano


Combat čizme veoma su popularan model čizama unazad par sezona, a situacija se ne mijenja ni ove – kombatice su i dalje hit. Odlične za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe, odlično će se uklopiti i sa kožnim pantalonama i pomoći vam da dobijete urbano modno izdanje.

Sportski


Na kraju, kožne pantalone možete kombinovati i sa elegantnijim modelima patika (mada nećete pogriješiti ni ako ih kombinujete sa klasičnim patikama). Na taj način možete dobiti polu-sportski ili sportski stajling (u zavisnosti od ostatka kombinacije).

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info