Sedam jasnih znakova da imate dobrog supruga

0

Kakav je savršen muškarac? Kada je u pitanju fizički izgled, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Međutim, u emotivnom pogledu svi mi žudimo za otprilike sličnim kvalitetima. Ovi znakovi garantuju da imate dobrog muža (ili partnera).

Uz njega se osjećate sigurno


U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osjećati nesigurno. Bez obzira na to je li riječ o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba odraditi neki zadatak ili osjećanja u vezi – pravi muškarac zna kako umiriti sve ženine sumnje i dileme.

Podiže vaše samopouzdanje


Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijama kako bi dobio ono što želi ili kontrolisao način na koji njegova ljepša polovina razmišlja. On ne omaložava. Naprotiv, svojim ponašanjem podiže njezino samopouzdanje.

Daje vam vjetar u leđa


Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala. Biće joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj ženi da odustane od snova. Naprotiv, biće joj motivacija i nadahnuće.

Vjeran vam je


Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li riječ o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovu životu ima mjesta samo za jednu ženu – vas.

Zna da trebate imati vremena samo za sebe


Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak vječni kompromis između dvije osobe kojima je potrebno odvojeno slobodno vrijeme, samo za svoje interese. Štaviše, on vas podstiče da odvojite vrijeme samo za sebe.

Daje vam prostora da budete “svoja osoba”


Ako ga zamolite za savjet, daće vam svoje mišljenje. Ali, nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas cijeni da bi se tako ponašao.

Uvijek ste mu na prvom mjestu


Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu – omiljena vam je osoba za proslavljanje lijepih vijesti, ali i dijeljenje teških trenutaka.

Izvor: Zadovoljna

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info