Vodolija: Sedmični horoskop za period od 05.12.2022. do 11.12.2022.

0

Posao. Sedmica dobra da se zaradi, ali da se sve zarađeno do posljednjeg cvonjka potroši. Ne vrijedi, koliko god vam novac dolazio, izgleda kao da ga samo prosljeđujete dalje. Generalno gledano, pred vama je brza i naporna, ali uspješna radna sedmica.

Imaćete komunikacijskih problema sa saradicima, najprije početkom sedmice, imaćete promjene u planovima i previše žurbe. Ono što je dobro jeste da ćete sa nekim situacijama, koje su bile u zastoju, konačno završiti, najprije kada su dogovori i papirologija u pitanju.

Ljubav. Red nemira, red dobre energije i uživancije. Nemiri ne moraju da budu striktno kroz vaša partnerstva, mogu se prelivati i iz drugih oblasti – novca, porodice, posla, djece, ali će povremeno ipak zatalasati vaš odnos.

Na svu sreću kratkotrajno, jer ono što vas spaja u ovom momentu jače je od tih kratkotrajnih epizoda. Partner i vi se držite čvrsto i odolijevate svim spoljašnjim i unutrašnjim pritiscima.

Slobodne Vodolije, pun Mjesec u tijesnom aspektu sa retrogradnim Marsom, u vašem polju ljubavi i uživanja, probudiće strasti, potrebu za provodom, ludiranjem. Ali, probudiće i vas i pokrenuti vas u pravcu kontakata sa osobama do kojih vam je stalo.

Hrana. Jednog dana vam je apetit uključen na maksimum, drugog na minimum… I sve će zavisiti od raspoloženja i od toga koliko ste nervozni. Ukoliko je to moguće, pokušajte da se uvedete u red.

Zdravlje. Stres crpi vašu energiju. Sve će biti dobro dokle god se dovoljno odmarate i relaksirate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info