Strijelac: Sedmični horoskop za period od 05.12.2022. do 11.12.2022.

0

Posao. Nedefinisani poslovni odnosi, kao i oni u kojima se iste, izazovne ili loše situacije ponavljaju, u ovoj će sedmici biti na velikom preispitivanju. Može li se sa saradnjom nastaviti dalje ili je došao trenutak da svako krene na svoju stranu?

U svakom slučaju, pred vama je sedmica intenzivne i nemirne komunikacije sa saradnicima, sedmica prenaglašenih obaveza, ali i sedmica u kojoj ćete nekim situacijama početi da nazirete kraj i rješenje. Po pitanju finansija – prenaglašeni troškovi za kuću i ukućane.

Ljubav. Pun Mjesec u polju partnerstava, u vrlo aktivnom kontaktu sa retrogradnim Marsom, nasuprot Sunca u vašem znaku i u protočnom aspektu sa Saturnom, govori o tome da je u vašim emotivnim relacijama zaista došlo do one faze “biti ili ne biti”.

Ono što vrijedi i gdje postoji mogućnost sporazuma, dogovora, ono što je trajna vrijednost, proći će uz kompromis i rješavanje bolnih tema. Ono čemu se kraj odavno nazire i što je do sada vještački održavano, teško da će uspjeti da se provuče.

Slobodni, hajde da zavrtimo još jedan krug prošlosti. Pa da vidimo da li u njoj ima nečega što je pravo za nas.

Hrana. Nekih pretjerivanja i prenaglašenog apetita može biti u ovoj sedmici, a najvećim dijelom zato što ćete svoje (ne)raspoloženje liječiti hranom. Pod pritiskom ste i obroci su neujednačeni i neredovni.

Zdravlje. Grlo i pluća su osjetljivi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info