Ribe: Sedmični horoskop za period od 05.12.2022. do 11.12.2022.

0

Posao. U raskoraku ste sa obavezama. Ili ih je previše ili vi pak imate veliki problem da se organizujete i da adekvatno odgovorite na njih. A moguće je da postoji i jedan i drugi uticaj.

Imaćete osjećaj da neke stvari radite na najteži i najkomplikovaniji način, ali trenutno se morate prilagoditi okolnostima koje vam ne idu naruku i biti spremni da svoje planove mijenjate u hodu. Nekima od vas stoje nagrade, pozitivne promjene ili pak najave istih, unapređenje ili finansijske beneficije. Novac – troškovi za kuću i ukućane.

Ljubav. Pun Mjesec u polju doma i porodice, u konjunkciji sa retrogradnim Marsom, pokrenuće stare teme, sve ono što je gurnuto pod tepih i zatrpano, ali će pokrenuti i stare čarke i rasprave sa partnerom ili sa ukućanima.

Generalno gledano, voljena osoba i vi u ovu sedmicu ulazite u nekoj formi napetosti, ali ukoliko bude iole postojala želja za sređivanjem i kompromisom, stvari će brzo početi da se smiruju i rješavaju.

Slobodne Ribe, ono što želite vam izmiče. Ne odustajete od osobe koja vam se dopada, ali moraćete da budete malo strpljiviji da bi se vaša komunikacija ustalila i pokrenula na pravi način.

Hrana. Umjerenost i redovnost su neophodni kada je ishrana u pitanju. Obroci “s nogu”, grickalice i brza hrana mogu se odraziti na rad želuca i donijeti vam tegobe. Konzumirajte više tečnosti.

Zdravlje. Osjetljiv imunitet, dosta nervoze. Odmarajte što više.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info