Nova godina: 15 fantastičnih kombinacija za dame sa oblinama

0

Odabir kombinacije za najluđu noć često može biti veliki izazov, posebno ako ste dama koja je obdarena oblinama. Međutim, kako biste u novogodišnjoj noći izgledale fantastično, neka vam sljedeća galerija služi za inspiraciju.

Haljina sa visokim izrezom


Prilično jednostavna, a opet veoma privlačna, haljina sa nešto višim izrezom može vam pomoći i da skrenete pažnju sa problematičnih područja na tijelu, a jedino je bitno da ne pretjerate – naime, ako birate ovaj model haljine, onda je najbolje da ona na gornjem dijelu bude zatvorena ili da, eventualno, ima diskretni V izrez, jer ćete na taj način izgledati skladno, a ujedno ćete biti i dama koja ima odličan modni ukus.

Haljina ravnog kroja


Vjerovatno i najjednostavnija haljina koju možete nositi tokom praznične sezone, ali i tokom cijele zime, naravno, posebno kada su u pitanju svečane prilike. Ukoliko birate crnu haljinu ravnog kroja, ona vam može pomoći da prikrijete male nedostatke na tijelu, a crveni detalji oko rukava, izreza i poruba na donjem dijelu definitivno će vam pomoći da se osjećate samopouzdanije, jer odmah “padaju u oči” pa, samim tim, mogu odvući pažnju od dijela tijela koji vas čini nesigurnim. Masivna ogrlica će poboljšati ovaj efekat, a jednako dobro će uraditi i štikle sa šljokicama ili nitnama.

Crno je elegantno


Činjenica je da mnoge dame sa oblinama najčešće biraju crne komade garderobe, jer se u njima osjećaju mnogo ugodnije i samopouzdanije. Jedno takvo izdanje možete ponijeti i tokom praznične sezone, ali ipak se potrudite da ono izgleda modernije i svečanije. To možete uraditi tako što ćete birati crnu bluzu sa šljokicama, a koja može imati peplum. Klasične crne pantalone odlične su za sve prilike, a stajling upotpunite pomoću crnih štikli koje su ukrašene zlatnim ili srebrnim dezenom.

Pantalone i blejzer


Hej, zašto da ne? Ali, opet, imajući u vidu da se radi o novogodišnjoj noći, nemojte dozvoliti da to bude klasična poslovna kombinacija. Dakle, uradite sljedeće: udobne pantalone sa visokim strukom podvrnite i u ovoj opciji obavezno dodajte štikle – mali trik koji će vam pomoći da izgledate više i vitkije. Kombinaciji dodajte majicu sa šljokicama i upotpunite je pomoću svijetlog blejzera, najbolje onog sa širokim reverima ili u klasičnom Šanel stilu.

Sportska elegancija


Možda i može djelovati neobično, ali je veoma efektno i moderno. Sportske pantalone sa visokim strukom kombinujte sa ležernom tunikom koja ima proreze na rukavima. Veoma simpatično izdanje koje možete upotpuniti pomoću stileto štikli i pismo torbe. Dodajte par asesoara, kao što su naušnice i narukvice i vaša moderna kombinacija za najluđu noć je spremna.

Mala crvena haljina


Crvena je, definitivno, jedna od onih boja zbog koje će vas svi primijetiti, a obično je nose žene koje su pune samopouzdanja, posebno kada je riječ o haljinama. Odlična je opcija za svečane prilike, a najbolje je da ostatak kombinacije bude u neutralnim bojama (crna je odlična). Čizme sigurno nećete nositi u kombinaciji sa ovom haljinom, ali klasične salonke ili stileto gležnjerice definitivno možete.

Raskošna crna haljina


Mala crna haljina uvijek je poželjna, a ove praznične sezone možete se odlučiti i za malo raskošnije modele, tačnije za one koji su obogaćeni šljokicama. Odlična je, jer na veoma lijep način pokazuje da je u pitanju model haljine za zimske praznike, a veoma dobro pristaje svakoj dami. Ukoliko birate nešto kraće modele (recimo do koljena), poželjno je da dekolte bude suptilniji.

Haljina sa prozirnim dijelom


Naravno, ovdje je potrebno da sve bude sa mjerom i ukusom. Možete birati razne modele haljina koje imaju prozirne dijelove, ali s obzirom na to da ste obdarene oblinama, vjerovatno je i najbolja opcija da taj prozirni dio bude u gornjem dijelu. Ova haljina izgleda veoma šarmantno i privlačno, a možete je nositi u svim svečanim prilikama.

Malo cvijeća ne škodi


Cvjetni dezen je najpopularniji dezen na svijetu, bez obzira na sezonu, a možete ga nositi u svim prilikama. Suknja olovka kroja sa ovim dezenom idealna je opcija za dame sa oblinama, jer će na pravi način naglasiti ono što je potrebno da se naglasi, ali i prikriti male nedostatke na tijelu. Dodajte joj bluzu koja je ukrašena na gornjem dijelu, oko vrata, pa kombinaciju nećete morati da nešto pretjerano stilizujete. Diskretne naušnice biće sasvim dovoljne.

Koktel haljina


Koktel haljine su i najjednostavniji izbor u svečanim prilikama, a to je slučaj i kada je u pitanju najluđa noć. Ukoliko je riječ o modelu bez ramena i dalje ćete imati veoma privlačan stajling, samo pazite da dekolte ne bude previše dubok te da je haljina dovoljno “pričvršćena” na gornjem dijelu (sigurno ne želite da dođe do bilo kakve neplanirane situacije).

Grafički dezen


Haljine sa grafičkim dezenom su tako odlične za dame sa oblinama, jer je ovaj dezen tako dinamičan i jedan je od najboljih koji može skrenuti pažnju sa problematičnog područja – oko posmatrača ne ostaje na jednoj tački pa upravo zbog toga komadi garderobe sa pomenutim dezenom i jesu tako dobra opcija za vas.

Suptilni V izrez


Kao što vam je već dobro poznato, ukoliko imate izraženo poprsje, onda je i više nego preporučljivo da birate komade garderobe sa diskretnijim dekolteom. Upravo iz tog razloga možete birati haljine u tom stilu, jer će vam pomoći da izgledate veoma moderno i skladno. S obzirom na to da je V izrez suptilan, nećete pogriješiti ukoliko birate haljinu koja ima izreze sa stana – to će samo doprinijeti privlačnom stajlingu, bez bojazni da ćete izgledati vulgarno.

Ljubičasta je privlačna


Ova kraljevska boja je tako privlačna i odlična je u svim prilikama, a ni sezona praznika nije izuzetak. Možete je kombinovati sa tako mnogo drugih boja, a ako vam je cilj da “igrate na sigurno”, onda lepršavu ljubičastu bluzu kombinujte sa nešto užim pantalonama ili suknjom olovka kroja – na taj način ćete stvoriti prijeko potrebni balans između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Nikud bez šljokica


Jer su one izraziti predstavnik praznične sezone i veoma su raskošne. Haljina u ovom stilu će vam pomoći da postanete kraljica bilo koje zabave ove praznične sezone, a model sa prorezima na rukavima svakako je jedan od upečatljivijih i modernijih.

Visoko postavljeni struk


Komadi garderobe sa visokim strukom su kao stvoreni za dame sa oblinama, jer vam mogu pomoći da izgledate vitkije. To su najčešće pantalone, suknje ili haljine na preklop, ali postoje i drugi modeli haljina kojima postižete taj željeni efekat. Haljina sa visoko postavljenim strukom odličan je izbor za sve prilike, posebno kada se radi o modelima koji sežu do koljena ili do pola lista.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info