Jarac: Sedmični horoskop za period od 05.12.2022. do 11.12.2022.

0

Posao. Kao da se sa saradnicima i kolegama ovih dana igrate gluvih telefona. Niko nikog ne čuje i ne razumije, što doprinosi nemirnoj svakodnevnici i žurbi, jer se sve obavlja u posljednjem trenutku. Neke osobe vam idu na živce, mada ćete pokušavati da nađete zreo, odgovoran i razuman pristup svakom sa kim ste u kontaktu.

Pun Mjesec u polju obaveza, poslovne svakodnevnice i odnosa sa kolegama “obećava” sedmicu ispunjenu dešavanjima i gužvu u svakom radnom danu. Po pitanju finansija – troškovi, troškovi, troškovi.

Ljubav. Pun Mjesec (nebesko tijelo koje opisuje vaša partnerstva) u ovoj sedmici najjače dejstvo ima kroz remećenje svakodnevnice sa voljenom osobom. A to remećenje može biti i zbog nervoze partnera i vas, ali i zbog ponavljanja situacija i tema koje ni vama ni drugoj strani ne prijaju.

Krajnja solucija bi bila da sve ono što ste, bilo druga strana, bilo vi, prikrili ili čuvali za sebe može izaći na dnevni red. I ovo ne moraju automatski biti prevare ili ljubavisanja sa strane, mogu biti i nezadovoljstva koja ste oboje potiskivali.

Slobodni, evo od vikenda Venere u vašem znaku da vam donese ljubavne prilike i neprilike.

Hrana. Nešto ćete češće uživati u dobrom zalogaju i možda osjećati potrebu za slatkišima u večernjim satima. Međutim i pored ovih manjih “ispada”, vaš način ishrane je dosta korektan i stabilan.

Zdravlje. Podložnost prehladama i virozama, naglašen stress. Stariji – manje reumatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info