Uvijek moderna: ZARA kolekcija za ovu prazničnu sezonu

0

Kako biste i ove praznične sezone izgledale moderno, privlačno, elegantno i urbano, sasvim je sigurno da ćete uspjeti pronaći ono što vam najviše odgovara u ovosezonskoj prazničnoj kolekciji najpopularnijeg španskog modnog brenda. Mali dio kolekcije pogledajte u nastavku.

Moćne šljokice


Najluđa noć je nezamisliva bez šljokica, a jedan od najjednostavnijih načina da ih nosite jeste da birate haljinu koja je obogaćena njima. Najbolje od svega je to što postoje u raznim bojama pa možete birati od crvene preko crne do ljubičaste, sve u zavisnosti od toga koju boju najviše volite.

Pliš je i dalje hit


Kako se približava praznična sezona, tako su komadi garderobe od pliša ponovo postali pravi hit. Možete naći mnogobrojne komade garderobe od ovog nježnog materijala, a haljina od pliša svakako je jedna od odličnih opcija za najluđu noć.

Klasični kombinezon


Tako udoban i privlačan, kombinezon je komad garderobe koji, u zavisnosti od modela, možete nositi u svim prilikama. Takođe, on je odličan izbor i kada su u pitanju svečane prilike, upravo zbog svoje nevjerovatne udobnosti. Naravno, imajući u vidu da je sezona praznika, upravo ovaj kombinezon na slici iznad je pun pogodak.

Mala crna haljina


Bila je i ostala neprolazni klasik, a odgovara svim prilikama. Ove praznične sezone možete birati i malu crnu haljinu ravnog kroja, a koja je garancija udobnosti. Možete je stilizovati kako god poželite, jer je riječ o crnoj haljini – bukvalno, sve prolazi!

Haljina sa V izrezom


Haljine sa V izrezom mogu biti veoma elegantne, a takav je slučaj i sa ovom H&M ljepoticom. Njen V izrez taman dovoljno naglašava sve što je potrebno naglasiti, a dužina u potpunosti odgovara dubini izreza. Dodajte kaiš u nekoj od svijetlih boja i spremne ste za žurku.

Prozirni dijelovi


Ovo je veoma lijepa haljina, a upravo prozirni rukavi i gornji dio čine je veoma interesantnom i privlačnom. Ovo je haljina koju možete nositi tokom cijele praznične sezone, jer je riječ o modelu čiji kroj i dužina odgovaraju svim svečanim prilikama.

Crveno je prekrasno…


Crvena je jedna od onih boja koja će vas uvijek izdvojiti iz mase, a to će biti slučaj i ove praznične sezone. Crvena haljina je tako privlačna, a samo jedan od modernih modela je i ova haljina sa karnerima, a koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svečana košulja


Ako želite da dobijete klasičnu kombinaciju, a koja odgovara i prazničnoj sezoni, onda je košulja-haljina zapravo jedan od najboljih izbora. Ova tamno zelena sigurno će vas izdvojiti iz mase, jer je riječ o veoma privlačnom modelu, a vi se samo potrudite da je odlično stilizujete.

Nikud bez čipke


Jer je ona tako nježan i privlačan materijal, a koji je i više nego poželjan tokom praznične sezone. Haljina od čipke sigurno će biti pun pogodak, bez obzira da li je u pitanju sindikalna proslava nove godine ili je pak riječ o najluđoj noći.

Lažni životinjski uzorak


Ukoliko volite komade garderobe sa životinjskim uzorkom, ZARA je za ovu prazničnu sezonu “smislila” jednu pravu modnu poslasticu i to u vidu haljine sa lažnim životinjskim uzorkom. Naime, radi se o haljini koja je samo iluzija životinjskog uzorka, a koji je postignut tako što se preko crne podloge prostiru svijetle šljokice i na taj način stvaraju iluziju.

Haljina od tila


Veoma lagana i prozračna, haljina od tila još je jedan model koji možete nositi gotovo u svim prilikama ove praznične sezone. Privlačni dezen čini je još upečatjivijom i dostojnom svake svečane prilike, bilo da su u pitanju novogodišnji praznici ili nešto pak sasvim drugo.

Raskošni kombinezon


Ove praznične sezone možete dobiti veoma raskošan stajling tako što ćete se odlučiti za ovaj fantastični kombinezon širokih nogavica, a koji je ukrašen volanom. U njegovom gornjem dijelu dominira V izrez i drapirani dio, a široke nogavice stvaraju iluziju da se radi o haljini.

Svečano odijelo


Ukoliko volite odijela, onda nemojte nešto pretjerano razmišljati – ove ZARA pantalone i blejzer od crne šipke, dodatno ukrašeni šljokicama nasumično poredanim, čine odijelo koje možete nositi u svim svečanim prilikama ove praznične sezone.

Kraljica zabave


Sasvim lako i sasvim izvodivo, jer će vam u tome pomoći ova prekrasna plisirana haljina. Riječ je o haljini kod koje je struk nešto više podignut, a zbog prekrasne boje svijetle fuksie apsolutno svi će vas primijetiti. Da, toliko je odlična.

Crno i zlatno


Još jedna haljina, koju možete nositi ove praznične sezone i dobiti fantastičan stajling, jeste ova crna haljina ukrašena dezenom u zlatnoj boji. Ovaj prekrasni detalj, ali i sam kroj, čine je veoma privlačnom, a možete je nositi tokom cijele praznične sezone.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info