Ovo su lakovi koje morate imati ove zime

0

Ona nam nije stigla kalendarski, ali što se tiče vremenskih prilika svakako jeste. Osim što smo garderobu prilagodile datim vremenskim uslovima, sigurno ćemo nositi i bar jedan od sljedećih lakova – privlačni i popularni, jednostavno su nezaobilazni ove sezone.

Topla čokolada


Tamnije i bogatije nijanse laka bile su pravi hit tokom jesenje sezone, a njihova vladavina nastaviće se i tokom zime. Topla nijansa čokolade jedna je od najpopularnijih, a osim što je ovo popularna boja laka, ista je situacija i kada je riječ o karminima i komadima garderobe.

Tamni metalik


Metalik nijanse laka jedan su od najlakših i najpoželjnijih načina da dobijete svečan stajling, a da istovemeno izgledate sofisticirano. Bilo da birate svjetlije ili tamnije nijanse, jedino je bitno da imaju svjetlucavi finiš, a koji će vas definitivno izdvojiti u svim prigodama.

Raskošna šljiva


Baš kao što ćete tokom zimske sezone birati crno vino, tako će i vaš manikir doživjeti promjenu u sličnom smislu. Naime, raskošne i tamnije nijanse šljive veoma su popularne i neodoljivo podsjećaju na stil iz devedesetih godina prošlog vijeka, a rezervisane su za veoma odvažne dame koje ne pristaju na kompromise.

Bijela kafa


Kratka s mlijekom ili produžena sa šlagom – da, to su upravo nijanse lakova koji će obilježiti zimsku sezonu. Među svjetlucavim i tamnim zimskim nijansama, minimalističke nijanse bijele kafe – zapravo je riječ o krem smeđim nijansama sa dozom puder ružičaste – unijeće svu potrebnu promjenu i biće pravo moderno osvježenje.

Zimska zelena


Sigurno vam je poznato kako je tamno zelena jedna od najpopularnijih zimskih boja, a to je ove sezone slučaj i kada su u pitanju lakovi. Riječ je o raskošnim nijansama koje će se veoma dobro uklopiti u bilo koji stajling, a bez problema ih možete nositi u svim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info