Trideset i jedna fantastična kombinacija za 31 dan decembra

0

Prvi zimski i zadnji mjesec u godini možda i jeste hladan, ali to ne znači da nećemo izgledati moderno i privlačno. Kako biste u tome uspjele i tokom ovog decembra, neka vam galerija ispod posluži kao inspiracija.

Zimska svježina


Uvijek poželjna i moderna, bijelu ćemo nositi i tokom decembra, ali i tokom cijele zime, jer nam može pomoći da na tako jednostavan način osvježimo cjelokupni stajling. Bijela haljina samo je jedan od načina da je uvrstite u svoj stajling ovog mjeseca.

Neutralne boje


S neutralnim bojama nikada ne možete pogriješiti, jer se one tako dobro međusobno slažu. Crna i bijela su klasika, a kada im dodate sivu dobijate još upečatljiviju kombinaciju. A, kao šlag na tortu, asesoari sa životinjskim dezenom ovu kombinaciju će podići na jedan viši nivo.

Topla siva


Iako ćete često čuti da je nazivaju hladnom bojom, to ipak nije u potpunosti tačno, jer siva može biti i veoma topla nijansa, posebno kada se kombinuje sa odgovarajućim bojama. Odlična je za kombinovanje sa svim neutralima, a posebno dolazi do izražaja kada je kombinujete sa nešto svjetlijim i živahnijim bojama.

Čizme do koljena


Čizme su sigurno model obuće koji nosimo ovog mjeseca, ali su svakako i jedan od onih modela obuće koji nosimo i tokom cijele zimske sezone. Sa tako mnogo modela, ponekad se teško odlučiti samo za jedan, ali ako to ipak morate da uradite, onda je najbolje da birate čizme do koljena – veoma dobro se mogu iskombinovati gotovo sa svim komadima garderobe te odgovaraju svim prilikama.

Rol kragna


To je jednostavno tako – kako nam dođu hladniji dani, tako se okrećemo toplijim komadima garderobe, a od kojih sigurno ne izostavljamo one koji imaju rol kragnu (bilo da su u pitanju majice, džemperi ili haljine). Upravo pomenuta kragna pomaže da nam bude veoma ugodno i tokom najhladnijeg zimskog dana, a džemper je samo jedan od komada garderobe koji rado nosimo i ovog decembra.

Kožna suknja


Komadi garderobe od kože, u zavisnosti od sezone, veoma su poželjni, jer mogu pomoći da se dobije moderno i urbano modno izdanje. Kao jedan od njih, koji će vam pomoći da pomenuto postignete i ove zime, svakako je kožna suknja, a koja je idealna za mnogobrojne prilike (posebno kada birate model koji seže ispod koljena ili do pola lista).

Monohromatsko izdanje


Tokom onih dana kada ne znate šta da obučete, odlučite se za monohromatsko izdanje odnosno komade garderobe koji su iste boje ili u nijansama iste boje. Bijela rolka u kombinaciji sa bijelim pantalonama i bijelim blejzerom odlična je poslovna kombinacija, a kojoj možete dodati i bijeli kaput. Kako biste tu bjelinu malo “razbile”, dodajte asesoare u vatrenim ili neutralnim nijansama.

Prava poslovna


Pantalone sa visokim strukom komad su garderobe koji nose žene svih generacija, a posebno se preporučuju nešto nižim ženama (mogu vam pomoći da vizuelno izgledate više). Odlične su za kombinovanje sa raznim modelima majica, bluza i košulja, a ovog mjeseca kombinujte ih sa košuljom i džemperom, preko prebacite kaput i dobijate fantastičnu poslovnu kombinaciju.

Životinjski dezen


Možemo pričati danima o tome kako ga neke žene obožavaju, a neke uopšte ne. Možemo, ali nećemo već ćemo samo potvrditi već poznatu činjenicu: životinjski dezen vam može pomoći da od sasvim obične kombinacije dobijete fantastičnu, ali samo onda kada ste umjereni. Dakle, najbolje je da u sklopu jedne kombinacije nosite samo jedan komad garderobe ili asesoar životinjskog dezena i ne bi trebalo da bude greške.

Plisirana suknja


Bez obzira na sezonu ili godišnje doba, plisirana suknja komad je garderobe koji veoma rado nosimo, a to nije izuzetak ni ovaj mjesec. Ovaj komad garderobe postao je veoma popularan unazad par sezona, a ukoliko birate modele koji sežu do pola lista, moći ćete ih nositi u svim prilikama.

Tople nijanse


Krem, bež i tople zemljane nijanse sigurno vam mogu pomoći da dobijete veoma moderno, privlačno i ženstveno modno izdanje. Većina pomenutih nijansi veoma dobro se međusobno slaže pa je odlična ideja da ih kombinujete u svakodnevnim prilikama.

Svakodnevna ležernost


Helanke su komad garderobe koji, osim što je veoma udoban, može vam pomoći da dobijete i veoma ležerno modno izdanje. Naravno, uvijek ćete ih kombinovati sa dužim gornjim dijelom, a ovog mjeseca i ove zime to može biti i džemper. Kombinaciji dodajte omiljene bajkerice i teddy kaput i spremne ste za sve neformalne prilike.

Kratka bunda


Kratke bunde, od vještačke kože ili krzna, veoma su popularan komad garderobe tokom zimske sezone, a ujedno su jako privlačne i zahvalne za kombinovanje. Možete ih nositi sa suknjama, pantalonama pa čak i haljinama, a samo će dodatno obogatiti vaš stajling. Jedna od najboljih opcija je bijela bunda, ali nema greške ni ako se odlučite za neke od modela u bojama.

Haljina


Uvijek poželjna i uvijek omiljena, haljina je komad garderobe koji veoma rado nosimo tokom svih sezona, a tako je i ovog mjeseca. Haljina na preklop, skrojena od nešto toplijeg materijala, odličan je izbor, a u zavisnosti od same dužine haljine, kombinaciju dovršite pomoću čizama i kaputa.

Sportska elegancija


Spojite nespojivo i izgledajte urbano i moderno! Kamel pantalone kombinujte sa bijelim džemperom sa rol kragnom i dodajte patike. Na taj način možete dobiti elegantni sportski stil. Da bi kombinacija bila što upečatljivija, možete dodati jaknu ili kaput zanimljivog dezena (ovaj na slici predstavlja životinjski dezen, ali na sasvim drugi način i sigurno će se izdvojiti u svakoj situaciji).

Visoka kragna


Tople majice, bluze i džemperi sa visokom kragnom (neki je zovu i ruska kragna ili azijska kragna) odlična su opcija za hladne decembarske dane, ali su istovremeno i odlična alternativa rolkama. Veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling bilo da ih kombinujete sa suknjama, farmericama ili pak klasičnim modelima pantalona.

Pufer jakna


Topla jakna svakako je prioritet tokom hladnih decembarskih i zimskih dana, a jedan od modela koji se izdvaja svakako je pufer ili naduvana jakna. Ovdje postoji više opcija (kraće, srednje dužine i duge), a vi birajte onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Kraća pufer jakna odlična je za kombinovanje sa farmericama, ali i sa određenim modelima suknji i pantalona.

Topla smeđa


Ova topla boja veoma je privlačna i prijatna oku, a kako je riječ o zemljanoj nijansi, sigurno će vas uvijek dovesti u prvi plan, jer privlači pažnju poput vatrenih nijansi. Nikada nećete pogriješiti ukoliko odlučite da u svoj stajling uvrstite više nijansi ove prekrasne boje – štaviše, samo ćete izgledati moderno i privlačno.

Parka


Ovo je još jedan model zimske jakne koji je popularan unazad par zimskih sezona, a rado je nosimo i ovog mjeseca i ove zime. Parka je topla pernata jakna sa kapuljačom koja je, u najvećem broju slučajeva, oivičena krznom. Upravo taj mali detalj je čini tako popularnom i posebnom, a možete je kombinovati s čim god poželite i sigurno nećete pogriješiti.

Savršen kontrast


Neutralne boje, u prvom redu crna, često su zastupljene u stajlingu mnogih žena i to je sasvim u redu. Međutim, imajući u vidu kako je dobro unijeti i malo svježine u svakodnevni stajling, to možete tako što ćete kreirati fantastičan kontrast. Primjera radi, kombinaciji crne rolke i crnih pantalona dodajte kaput ili jaknu u nekoj od nježnih pastelnih ili pak vatrenih nijansi i dobijate fantastično modno izdanje.

Midi kaput


Kaputi su svakako jedan od glavnih modnih protagonista tokom ovog mjeseca i tokom same zimske sezone, a samo jedan od modela koji možete birati jeste i midi kaput. Ono što je odlično je to što se on fantastično slaže sa midi suknjama i haljinama, ali i sa svim drugim komadima garderobe tako da s njim nema greške.

Džemper haljina


Tokom zimske sezone, jedna od najpopularnijih haljina je džemper haljina ili pletena haljina. Veoma dobro će vam doći tokom hladnih decembarskih dana, a u zavisnosti od modela, možete je nositi u svim prilikama. Možete joj dodati kaput, ali nema greške ni ako se odučite za maksi kardigan – jednako je ugodan, ali i moderan poput kaputa.

Kožne helanke


Kožne helanke jedan su od najpopularnijih komada garderobe tokom hladnijih proljetnih i jesenjih dana i večeri, a ništa manje nisu popularne ni tokom zime. Možete ih nositi gotovo u svim prilikama, jer neodoljivo podsjećaju na kožne pantalone, a ovog mjeseca kombinujte ih i sa džemperima i rolkama te dodajte gležnjerice ili čizme.

Bijele pantalone


Još jedan način da dobijete veoma svježe modno izdanje tokom ovog mjeseca jeste i da se odlučite za bijele pantalone. Nemojte misliti kako su one rezervisane samo za toplije dane, jer bi to bila greška – naime, s obzirom na to da je riječ o pantalonama u neutralnoj boji, možete ih kombinovati s čim god poželite te zato i stoji preporuka da ih nosite tokom svih sezona.

Svakodnevna kombinacija


Urbane kombinacije poželjne su tokom svih sezona, a jednu takvu možete nositi i ovog mjeseca – kožne helanke ili kožne pantalone kombinujte sa mekanim džemperom te dodajte kaput. Što se tiče obuće, jedan od prijedloga su patike, ali je i više nego poželjno da ne zaboravite čarape.

Odijelo


Odijelo je pravi spas svake poslovne žene i poželjno je da imate bar jedno koje je prilagođeno hladnim decembarskim i zimskim danima. Obično je riječ o odijelu od tvida ili nekog drugog toplog materijala, a kojem možete dodati i kaput, bilo da je riječ o kraćem ili dužem.

Široke pantalone


One su veoma udobne pa ne postoji razlog zašto ih ne bismo nosile i ovog mjeseca. Naravno, bitno je birati one koje su prilagođene datim vremenskim uslovima, a kada je riječ o ostatku kombinacije, poželjno je da gornji dio bude nešto uži u odnosu na same pantalone kako bi se najbolje stvorio balans između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Mini suknja


Mini suknja, posebno kožni model, nije baš stvar koju će svaka od nas da obuče ovog mjeseca. Ipak, za one od nas koje će se opredijeliti za ovaj komad garderobe: odličnu kombinaciju postižemo kada mini suknju kombinujemo sa rolkom i čizmama preko koljena. Na kraju, dodaćemo i midi kaput i dobiti veoma modernu decembarsku i zimsku kombinaciju.

Pelerina


Odlična za slojevito oblačenje, pelerina je komad garderobe koji zaista možete nositi u svim prilikama, a samo je potrebno da birate onaj model koji je skrojen od toplijih materijala. Ona je veoma udobna, a idealna za kombinovanje sa raznim modelima pantalona, suknji ili pak haljina.

Maksi kaput


Kao što već napomenusmo, kaput je sigurno jedan od glavnih zimskih komada garderobe, a veoma lako ga možete uvrstiti u svakodnevni stajling. Naravno, imajte na umu kako je ovo investicija koja će vam trajati godinama pa, shodno tome, birajte onaj model koji najbolje odgovara vašim svakodnevnim potrebama. Maksi ili dugi kaput samo je jedna od fantastičnih opcija.

Iscijepane farmerice


Bez obzira na to što je decembar obično prilično hladan mjesec, iscijepane farmerice komad su garderobe koji ćemo ipak uvrstiti u neformalni stajling. One su i dalje veoma popularne i moderne, mogu vam pomoći da dobijete veoma urbano modno izdanje, ali ipak nemojte pretjerivati – par proreza biće sasvim dovoljno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info