Dnevni horoskop za 27.11.2022.

0

Ovan


Vaša pristupačnost i spontanost privlačiće nametljive ljude koji će vam oduzimati slobodno vrijeme. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bićete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za volanom, ometaće vas česti pozivi.

Bik


Dan ćete provesti radno. Potreba za ugodnim i lijepim okruženjem podstaknuće vas na temeljito čišćenje stana ili razmještaj, kako biste unijeli promjenu. Naravno, bilo bi dobro da malo smirite živce i sve ostavite za neki drugi dan, kako biste se dovoljno odmorili za sedmicu koja je pred vama.

Blizanci


Dan će biti posebno lijep onima koji su zaljubljeni. Radovaćete se večernjem izlasku s partnerom, a slobodni će se nastojati približiti simpatiji. Neki bi baš danas mogli ući u vezu. Ostali Blizanci neće biti raspoloženi za kućne poslove i ostale obaveze pa će se rado viđati sa prijateljima i prepričavati najnovija zbivanja iz života.

Rak


Planete vas podstiču na osvetoljubivo ponašanje prema ljudima koji vas u nečemu zakidaju. Bilo da je to prijatelj, vaš partner ili roditelj, danas nećete štediti na kritikama. Nećete moći izbjeći kućne, roditeljske i rodbinske obaveze. Iako ćete tražiti svoj kutak, u kojem biste se mogli prepustiti omiljenim aktivnostima, to vam neće poći za rukom.

Lav


Neki trač o prijatelju, koji je nedavno započeno novu vezu, stići će do vas danas. To će možda predstavljati za vas iznenađenje, jer tako nešto niste očekivali od te osobe. Biće vam drago, jer želite da je vaš prijatelj srećan. Nemojte se plašiti da ga pozovete i da zamolite da vam ispriča sve o tome. To će biti pravo zadovoljstvo za oboje.

Djevica


Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Vješto ćete otkloniti prepreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitet odnosa. Ukućani će uživati vašu podršku, ali će je i uzvraćati. Od nekoga biste mogli dobiti poklon ili novac.

Vaga


Dan je stvoren za ozbiljne razgovore s rodbinom, roditeljima ili djecom. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu jasnim ljubavnim znakovima. Ako ste u braku, veseliće vas zajednički poslovi i nova ulaganja, posebno uređenje životnog prostora.

Škorpija


Neke rasprave nepotrebno ćete izazvati i bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja zbivanja i sve doživljavati previše emotivno. Ako nešto morate promijeniti, kako biste se bolje osjećali, učinite to što prije. Moguć je susret s osobom koja će vam fizički biti privlačna ili susret s bivšom ljubavi.

Strijelac


Druženje i izlazak s prijateljima pružaju vam priliku da bolje upoznate osobu prema kojoj gajite simpatije. Predložite joj izlazak! Ako ste u braku, partner će biti usmjeren na kuću i porodicu. Razveselite ga pozivom u bioskop ili na večeru, pokrenite ga s mjesta, jer mu sigurno treba promjene.

Jarac


Bićete skloni radikalnim rješenjima. Smirite strasti i ne donosite odluke koje bi mogle povrijediti voljenu osobu, a vas izložiti dodatnom stresu. Osoba koja je u vašoj porodici autoritet i od koje na neki način zavisite biće izvor vašeg nezadovoljstva. Ako drugačije ne ide, možda je krajnje vrijeme da se pokušate osamostaliti.

Vodolija


Najviše uspjeha imaćete u aktivnostima intelektualnog tipa. Zato posvetite dio dana učenju ili pripremama za predstojeće ispite. Bićete jako simpatični ljudima, najviše zbog svog spontanog nastupa. Mogući su kontakti s inostranstvom, posebno ako se radi o rodbini ili partneru koji je na putovanju i čiji povratak željno iščekujete.

Ribe


Izliječene traume mogu se iznenada vratiti danas, možda kroz kontakt sa nekim ko vas je poznavao u tom periodu vašeg života. Nemojte biti iznenađeni ako se prolije nekoliko suza. To je sasvim normalna reakcija. Možda ćete se i smijati svemu. Kada se sve završi, izvedite prijatelja na piće i razgovor, to će vas razvedriti i pomoći da lakše zaspite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info