Moda: Evo koji trendovi će biti hit ove zime

0

Tokom zimske sezone, kao i svake druge, u prvi plan dolaze i određeni trendovi, a upravo sljedeći su najavljeni kao hit sezone.

Šerling jakna


Tokom zimske sezone, jakna je modni imperativ za koji veoma često ne žalimo da izdvojimo i veće svote novca. To je sasvim i razumljivo, imajući u vidu kako nas ona štiti od nepovoljnih spoljašnjih uticaja – vjetra, hladnoće, snijega. A, ako vam je cilj da spojite moderno i funkcionalno, onda je šerling jakna jedan od najboljih izbora.

Topla smeđa


Zimska sezona, osim što je hladna, često je i veoma tmurna i siva. Naravno, jedan od načina da uljepšate svaki zimski dan jeste i da birate određene boje garderobe, a ove zimske sezone to neka bude i topla smeđa. Ova prekrasna boja dolazi nam u više nijansi, od tamnijih do svjetlijih, a osim što se fantastično slaže sa svim drugim bojama, trenutno je i jedna od najpopularnijih.

Vještačko krzno


Voljele ga ili ne, činjenica je da je riječ o trendu koji nam se svako malo vraća, a što je posebno slučaj tokom hladnijih jesenjih i zimskih dana. Tako je i ove sezone – jakne, kaputi i bunde od vještačkog krzna jedan su od vodećih trendova. A ono što je odlično jeste što postoji velika vjerovatnoća da nešto od pomenutog imate odranije.

Čizme preko koljena


Čizme su nam i više nego prijeko potrebne tokom zimske sezone, a kada je već riječ o njima, ove sezone u prvi plan nam dolaze čizme preko koljena. Veoma moderne i privlačne, idealne za kombinovanje sa suknjama, haljinama ili pantalonama (čak i helankama) – sve je do vas i vaših ličnih preferencija. Birajte ravne modele ili one s kockastom ili blok petom, jer je riječ o fantastično udobnim čizmama, a to je ono što i želimo od obuće.

Helanke


Funkcionalne i popularne, kožne helanke komad su garderobe koji volite ili ne. Ukoliko spadate u ovu prvu kategoriju, jasno vam je kako je riječ o svestranom komadu garderobe koji se može nositi u mnogobrojnim prilikama pa čak i na posao, uzimajući u obzir kako neodoljivo podsjećaju na kožne pantalone. Takođe, veoma dobro se mogu iskombinovati sa drugim mnogobrojnim komadima garderobe.

Haljina s rol kragnom


Jedno je sasvim sigurno – haljina je komad garderobe koji želimo da nosimo tokom svih sezona i zima sigurno nije izuzetak. Iako postoji više modela koje biste mogle da nosite tokom zime, jedan od najpopularnijih je pletena haljina s rol kragnom. U slučaju da niste ljubiteljka komada garderobe s uskom rol kragnom, uvijek možete birati haljine kod kojih je pomenuta kragna nešto labavija.

Koža


Komadi garderobe od kože sveprisutni su najčešće tokom jesenje i proljetne sezone, a ono što je možda i pomalo iznenađujuće jeste što su i dalje veoma popularni i moderni te ih nosimo i tokom zime. Ovo se u prvom redu odnosi na razne modele jakni i kaputa od kože, a koji su idealni za slojevit način oblačenja. Pored toga, isti mogu svakodnevnom stajlingu dodati i dozu glamura, sve u zavisnosti od toga koji izaberete i s čim odlučite da ga kombinujete.

Sve pleteno


Štogod pleteno vam dođe pod ruke ove sezone – samo naprijed, uvrstite to u svakodnevni stajling. Bilo da su u pitanju džemperi sa rol kragnom, kardigani ili pak pletene haljine, riječ je o komadima garderobe koji se ne zaobilaze tokom hladnih zimskih dana, a mogu vam pomoći da dobijete moderan i upečatljiv zimski stajling.

Elegantne pantalone


Zimska sezona je i vrijeme kada veoma često nosimo pantalone, a kada je riječ o pantalonama i trendovima, ove sezone u vrhu popularnosti su elegantni modeli pantalona – oni koji podsjećaju na pantalone od odijela. Naravno, imajući u vidu kako je zimska sezona, biraćemo modele koji su skrojeni od nešto toplijih materijala, a ako vam je cilj da ih nosite u svim prilikama i kombinujete sa svim drugim komadima garderobe, birajte one koji su u nekoj od neutralnih boja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info