Dnevni horoskop za 25.11.2022.

0

Ovan


Danas ćete konačno upoznati nekoga kome se već duže vremena divite i čiji rad izuzetno cijenite. Očekuje vas prilično zanimljiv dan kada ćete shvatiti da postoji toliko toga čemu želite da se posvetite. Nađite vremena za prijatelje pa čak i za one sa kojima nemate najharmoničnije odnose. Došlo je vrijeme pomirenja i opraštanja.

Bik


Odnosi sa drugima su baš onakvi kakve želite; osjećate da ste voljeni kao nikad do sada. Novo prijateljstvo ili jedno staro, sa osobom koju niste vidjeli duži vremenski period, odjednom će postati značajan dio vašeg života. Okupiraju vas kreativne ideje koje što prije želite da realizujete. Spremite se za dan ispunjen obavezama, ali i mnogo zadovoljstva.

Blizanci


Srećan dan je pred vama i izgleda da vam se život pokreće u pravcu u kojem želite. Pa ipak, jedna mala, pomalo bizarna situacija, mogla bi da vas izbaci iz takta. Nespretnost, gubljenje stvari, drugim riječima rasijanost, ono je na šta treba da obratite pažnju. Ne dozvolite da se previše uzrujavate povodom toga. Okrenite sve na šalu i potrudite se da ostanete pribrani.

Rak


Odnosi sa nadređenima nisu na zadovoljavajućem nivou. Čak i ako nije do vas, ne zaboravite vašu ulogu i mjesto. Pokušajte da se držite po strani, kada su izvjesni zahtjevi u pitanju. Veče provedite sa partnerom ili porodicom, ali ne preporučuje vam se ostajanje kod kuće. Najlakše ćete se opustiti uz muziku i čašu dobrog vina.

Lav


Neko društveno okupljanje vezano za vašu profesiju moglo bi da vam omogući kontakt sa nekim interesantnim ljudima. Nemojte se iznenaditi, ako zapazite nekog ko bi mogao emotivno da vas zainteresuje! Na vama je da odlučite da li želite da se upustite u nešto više ili da sve ostane na nivou dobre zabave. Ne opterećujte se previše “dilemom” šta bi bilo kad bi bilo.

Djevica


Partnerski odnos, u koji ste se prije nekog vremena upustili, danas bi mogao da pređe na viši nivo. Hemija između vas dvoje je izuzetno jaka, a pri tome ste kompatibilni na mnogim životnim poljima. Danas biste mogli da iskusite strast kao nikada do sada! Ne bi bilo loše da započnete razgovor o budućnosti vaše veze. Pored sebe imate odličnog sagovornika.

Vaga


Bićete osjetljiviji nego inače, a razlog ovome leži u nezadovoljstvu aktuelnim emotivnim statusom. Ne gubite nadu, jer koliko već danas, neko veoma interesantan bi mogao da vam dođe u posjetu. Vjerovatno se radi o poznaniku jednog vašeg člana porodice, koga znate samo iz nekih površnih razgovora. Prihvatite poziv za naredno viđenje, prijatno ćete se iznenaditi.

Škorpija


Zanimljiv telefonski razgovor u vama će izazvati želju za putovanjima i uzbuđenjima. Ovo je odličan momenat za planiranje budućeg odmora. Neki poslovni dogovori konačno bi mogli da se uspostave. Takođe, danas možete da očekujete poziv za okupljanje u kraju gdje živite. U pitanju je poziv za jednu humanitarnu ili radnu akciju.

Strijelac


Neočekivana, ali više nego dobrodošla, finansijska stimulacija će vam uljepšati ovaj dan. Sada biste mogli da razmislite o šopingu koji već duže vrijeme planirate, a niste imali ni vremena ni mogućnosti. Neka vam društvo pravi bliska prijateljica koja je spremna na zabavu i dobar provod. Pozitivne promjene možete da očekujete i kada je u pitanju vaš profesionalni život.

Jarac


Vi danas naprosto privlačite vašom pojavom i niko neće ostati ravnodušan pri susretu sa vama. Senzualnost je naglašena i to mnogo doprinosi cjelokupnom utisku koji ostavljate. Jedan razgovor sa prijateljem mogao bi još više da vas zbliži. Budite spremni na mnogo iskrenosti sa obje strane, da pažljivo slušate, ali i uputite adekvatan savjet.

Vodolija


Smisao za lijepo vaš je glavni saveznik. Moguće je da ćete otkriti neke nove talente vezane za umjetnost. Ako imate dovoljno slobodnog vremena, odlučite se za privatne časove ili neki drugi vid dodatne edukacije. Aktuelni ili potencijalni partner mogao bi da vam se pridruži. Uživaćete u zajedničkom društvu, ali i u novim aktivnostima.

Ribe


Prisustvovaćete izvjesnom društvenom okupljanju sa osobama sa kojima dijelite interesovanja i u tome ćete mnogo uživati. Ako ste sami, potencijalni partner bi mogao biti neko od prisutnih pojedinaca. Ako vam je ljubav posljednja stvar o kojoj razmišljate, ipak ćete se prijatno provesti. Obratite pažnju na krvni pritisak i učestale prehlade.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info