Dnevni horoskop za 24.11.2022.

0

Ovan


Ispunjeni ste samopouzdanjem i samosviješću. Uspijevaćete u idejama, a da se pri tome nećete umarati. Vaša vizija dobrog provoda podrazumijeva društvo koje će vas obogatiti u intelektualnom smislu. Neće vas zadovoljavati plitki i jednosmjerni razgovori pa ćete to pojedincima, koji su takvi, dati do znanja.

Bik


Nemojte mozgati o situacijama i događajima na koje nemate uticaja. Najugodnije ćete se osjećati u društvu ljudi s kojima dijelite slične životne interese. Mogli biste obnoviti vezu s bivšim partnerom ili doživjeti udvaranje oženjene osobe. Ne dopustite sebi da preuzmete zahtjevnu obavezu u vezi u čiju budućnost sumnjate.

Blizanci


Planete će vas motivisati na usavršavanje kojim možete unaprijediti poslovni položaj. Seminari, razni kursevi ili dopisne internet škole odškrinuće vrata poslovnom napretku. Bićete promišljeni i sposobni u različitim situacijama nepogrešivo procijeniti ljude i njihove namjere. Putem poruka približićete se osobi koja vam se sviđa.

Rak


Promijenićete planove vezane za poslovne aktivnosti, jer ćete u posljednji trenutak shvatiti da nemate dovoljno vremena. Ni vaš radni elan neće biti na zavidnom nivou pa ćete pokušati izbjeći neke obaveze. Osjetićete potrebu da se suprotstavite osobama i situacijama koje vam oduzimaju energiju.

Lav


Ništa neće moći pokvariti vaše dobro raspoloženje. Bićete sigurni u sebe i ono što želite. Ako ste u vezi, ostavljaćete jedno drugome dovoljno slobode u kretanju i druženju. Većina vas ovih će dana donijeti bitne odluke vezane za dalje obrazovanje, preseljenje ili putovanje preko granice. Mnogo toga mijenja se u vašem životu.

Djevica


Mogli biste početi štediti, dignuti kredit ili uz nečiju pomoć doći do novca. Dobri rezultati čekaju vas i u poslovima gdje se traži vještina pregovaranja, kontaktiranje sa strancima te na raznim takmičenjima. Nemojte žuriti u novu ljubavnu vezu prije nego ste se emotivno odvojili od bivšeg partnera.

Vaga


Izbjegavaćete odgovornost i situacije koje bi vas mogle dovesti u nezavidan položaj. Čak će vas i sitnice dovoditi do stresnih stanja. Nećete moći objektivno prosuđivati pa nemojte ni donositi krupne odluke. Uznemiriće vas neko ko se vrti oko vašeg partnera, čime ćete pokazati nesigurnost, ali i ljubomoru.

Škorpija


Očekuje vas mnogo posla. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nedostajaće vam takta i sluha za drugačija mišljenja, ali entuzijazam će vam pribaviti potrebne bodove. Na ljubavnom planu mučiće vas nesigurnost i neodlučnost, iako za to nema pravog razloga.

Strijelac


Rado ste viđeni i sve popularniji. Bračni odnos ojačan je zajedničkim ulaganjima u budućnost, a partner vas u svemu podržava. Zateknete li se na nekoj proslavi, nasmijavaćete prisutne odabranim šalama. Veče je odlično za provod, a susret sa simpatijom nadmašiće vaša očekivanja.

Jarac


Moguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pažnje. Ako se posvađate sa ukućanima, nekoliko riječi izvinjenja moglo bi sve popraviti. Godila bi vam bilo kakva promjena, možda putovanje ili zabava u dobrom društvu. Izbjegnite razgovore, o bitnim temama, s nedovoljno pouzdanim osobama.

Vodolija


Tuđe probleme rješavaćete s jednakim entuzijazmom kao da je riječ o vašim. Bićete kreativni i željni novih životnih avantura. Možda postanete član nekog udruženja, naiđete na priliku za ličnom afirmacijom ili upoznate novu ljubav. Odgovorite na nečiji upit ili dogovorite kafu s osobom kojoj je potrebna pomoć.

Ribe


Vaša analitičnost pomoći će vam u obavljanju različitih poslova. Neće vam biti problem raditi prekovremeno, znajući da vam se smiješi bolja zarada. Od partnera ćete zahtijevati prijateljstvo i razumijevanje, ali sami nećete znati pokazati šta osjećate i mislite. Uspijete li sputati ljubomoru, emotivne teškoće biće rješive.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info