Vodolija: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2022. godine

0

Posao. U prvoj dekadi decembra doći će do mimoilaženja u interesima sa pojedinim saradnicima. Doći će do sukoba zbog manipulacija sa njihove strane i nekorektnih poteza, što može dovesti do raskida saradnje i nanijeti vam štetu. Izbjegavajte da ulazite u rizične investicije. Odnosi sa dugogodišnjim saradnicima će biti stabilni i omogućiće vam da učvrstite vaše pozicije.

Sredinom prve dekade mjeseca imaćete povoljne mogućnosti za početak tajnih pregovora u vezi novih projekata koji će se odvijati u željenom pravcu. S druge strane, može doći i do ozbiljnih neslaganja sa naređenima. Bićete skloni nepromišljenom ulasku u rizike, što će se nepovoljno odraziti na odnose sa poslovnim partnerima i to vam može nanijeti štetu. Imaćete povoljne mogućnosti da u tajnosti pripremite pokretanje jednog projekta koji bi vam donio prednost nad konkurencijom.

Sredinom mjeseca imaćete neočekivane pogodnosti da većinu radnih zadataka dovršite ranije nego što ste planirali i da vam ostane više vremena za sređivanje administracije kako biste zaključili bilans radne godine. Ubrzaćete pripreme za organizaciju i pokretanje projekata koji su predviđeni za početak naredne radne godine.

U trećoj dekadi decembra uspjećete da uvećate vaše prihode, što će vam omogućiti da ovu godinu završite sa dobitkom. Dobitke ćete ostvariti i na osnovu ranijih investicija.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj dekadi decembra dolazi do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom u vezi društvenog života i zabave. Imaćete različite želje i potrebe po tom pitanju. Partner će vam zamjeriti što više vremena provodite sa prijateljima nego što se uključujete u zajednički život. Potrudite se da pronađete prihvatljivo rješenje.

U trećoj dekadi decembra nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova. Biće vam teško da se dogovorite oko toga gdje biste i kako proveli novogodišnje praznike. Vaš partner će se ponašati povučeno i tajnovito. Potrebno je da poradite na poboljšanju komunikacije, strpljenja i fleksibilnosti.

Ako ste slobodni, prva polovina decembra vam donosi nezadovoljstvo osobama koje pokušavaju da vam dokažu kako su baš oni najbolji partneri za vas, pri čemu pokazuju ozbiljan nedostatak kulture i kvaliteta. Jedna osoba će vas prozivati da ste uobraženi.

Sredinom decembra ćete upoznati osobu koja će pokazati visok nivo obrazovanja, informisanosti, saosjećanja, otvorenosti na vaše potrebe i donijeće vam nova iskustva i kvalitet u ljubavi. Provešćete novogodišnje veče zajedno i moguća je veza.

Starije Vodolije će otkriti kako je osoba koja im se dopada puna nedostataka, a koje nisu ranije primjećivali. Prekid viđanja može biti neprijatan. Treća dekada decembra donosi vam novo poznanstvo sa neuporedivo kvalitetnijom osobom.

Zdravlje. Prva polovina decembra će vam donijeti osjetljivo i promjenjivo zdravlje. Promjene krvnog pritiska, glavobolja, disajne smetnje, jača prehlada i upala sa povišenom temperaturom ono je što može da vas zadesi. Potrebno je da se više odmarate i da se oblačite toplije. Druga polovina decembra vam donosi oporavak i stabilno zdravlje. Vaš imunitet će biti pojačan.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste postigli balans u organizmu. Jedite više svježeg povrća, a možete praviti i sokove od povrća. Prijaće vam mrkva, cvekla, brokula, grašak, peršun i keleraba. Od voća jedite jabuke i mandarine. Pijte cijeđeni sok od limuna. Od mesa jedite bijelo pileće i ribu. Pijte mineralnu vodu.

Srećni brojevi. 2, 9, 16, 19, 22.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info