Vaga: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2022. godine

0

Posao. Početkom decembra dolazi do neslaganja sa drugom stranom, u poslovnim pregovorima koje vodite u vezi započinjanja novih projekata i novih vidova saradnje. Uzrok neslaganja će biti u vezi raspodjele investicija, kao i u vezi toga ko bi vodio projekat. Ukoliko ne uspijete da pronađete zajedno prihvatljivo rješenje, ovi pregovori će propasti i moraćete da potražite nove potencijalne saradnike.

U oblastima usluga ćete nailaziti na pokušaje manipulacije i nekorektne poteze od strane pojedinih osoba, što bi vam moglo nanijeti gubitke. U prvoj dekadi mjeseca moći ćete da se bolje organizujete u dovršavanju svega što je isplanirano i dogovoreno do kraja godine. Moraćete da uložite više vremena i truda kako biste se dogovorili sa dobavljačima, nadređenima i investitorima, u čemu ćete nailaziti na teškoće. Ipak, uspjećete da pokrenete sve ka uspješnom završetku.

U drugoj polovini decembra poboljšaćete platni promet, jer ćete imati konstruktivne ideje kako da to postignete. To će vam donijeti dobitke iznad vaših očekivanja. Biće vam otvorene velike mogućnosti za proširenje poslovne saradnje i sklapanje vrijednih ugovora.

U trećoj dekadi decembra imaćete dobar osjećaj za potrebe vaših klijenata, što će uvećati vašu zaradu. Radnu godinu ćete završiti uspješno i sa priznanjima naređenih.

Ljubav. Ako ste u vezi, na početku decembra imaćete ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom, jer ćete imati različite želje oko zajedničkih aktivnosti. Bićete skloni ispoljavanju ljubomore, insistiranju da sve bude po vašem i naglašavanju svog autoriteta. Neophodno je da potražite zajednički prihvatljivo rješenje ili vas očekuju konflikti u odnosu.

Početkom treće dekade decembra dolazi do poboljšanja, rješavanja nesuglasica i povoljnih mogućnosti da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom, što će doprinijeti smirivanju tenzija i ostvarenju željenog sklada. Dobro ćete se provesti za novogodišnje praznike i jedno drugom ćete pružati iskrena osjećanja i razumijevanje.

Ako ste slobodni, prva polovina decembra će vam doneti razočarenja, jer ćete nailaziti na osobe koje će vam djelovati fizički privlačno, ali vam neće odgovarati njihov karakter, ponašanje i stavovi.

U drugoj polovini decembra ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom otvorenošću, vedrinom, stabilnošću i nizom ličnih kvaliteta. To je neko ko će vam donijeti nova iskustva u ljubavi i u koga ćete se zaljubiti na prvi pogled. Simpatija će biti obostrana i do kraja mjeseca ćete započeti skladnu vezu.

Starije Vage će početkom decembra prekinuti odnos sa osobom koja će pokazati svoje pravo lice. Ne volite ljubomoru i posesivnost i nećete žaliti. Upoznaćete ubrzo nekoga ko će vas oduševiti svojim dobrim osjećajem za vaše potrebe.

Zdravlje. Prva polovina decembra vam donosi nestabilno i promjenjivo zdravlje. Bićete skloni prehladi, disajnim smetnjama, hormonskom disbalansu i otežanoj cirkulaciji. Moguća je i virusna infekcija. Izbjegavajte zagađen vazduh i provodite više vremena u prirodi, na planini ako možete. Više se odmarajte.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže dovoljnu količinu kalorija za zimske dane. Od voća jedite ananas, avokado, banane, jabuke, suvo grožđe, šljive, smokve i urme. Uzimajte kikiriki i lješnik. Od povrća jedite grah, bundevu, grašak, krompir i kupus. Uzimajte jogurt i kajmak. Jedite ribu, a od mesa jedite ćuretinu i piletinu. Pijte vodu.

Srećni brojevi. 6, 11, 15, 20, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info