Strijelac: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2022. godine

0

Posao. U prvih par dana decembra dolazi do neslaganja i sukoba interesa sa jednim poslovnim partnerom. Ukoliko ne uspijete da pronađete zajednički prihvatljivo rješenje, doći će do prekida partnerstva, a to bi moglo da vam nanese štetu i gubitke. Bićete usporeni u organizovanju završnog dijela radnih zadataka, što će vas primorati da neke rokove pomjerite, a što vam može dodatno iskomplikovati finansijsku situaciju.

Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak u pregovorima oko novog dugoročnog projekta. Takođe, imaćete priliku i da se bolje organizujete oko rješavanja svih važnih finansijskih pitanja. Uspjećete da stabilizujete priliv novca i da usmjerite sredstva tamo gdje je prioritetno. Očekuje vas uvećanje prihoda i povoljne investicije.

Od polovine decembra imaćete napredak u proširenju ponude vaših usluga. Takođe, pogodne mogućnosti za pokretanje novih projekata doći će vam kao kec na desetku i znaćete da ih veoma dobro iskoristite i, na kraju, unovčite.

Od treće dekade decembra pa do kraja godine, imaćete sasvim dovoljno vremena i snage da sve neophodne zadatke dovršite na vrijeme. Poslovnu godinu ćete završiti sa dobitkom. Merkur će krenuti retrogradno krajem decembra i upozorava vas da se pripremite za nadoknadu ranije odloženih zadataka.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj dekadi decembra doći će do neslaganja sa partnerom oko raspodjele kućnih i porodičnih obaveza. Sa članovima porodice se nećete dobro razumjeti. Suočavaćete se sa potrebom da se nešto preuredi u domaćinstvu oko čega nećete moći da se dogovorite sa voljenom osobom. Bićete oboje napeti.

U drugoj polovini decembra imaćete plodne ideje kako da riješite neslaganja sa partnerom oko ulaganja zajedničkih finansija i to ćete uspjeti u praksi da izvedete. Oboje ćete biti zadovoljni. U trećoj dekadi decembra ćete imati dobar osjećaj za želje vašeg partnera. Bićete puni razumijevanja.

Ako ste slobodni, prva dekada decembra dovešće do nezadovoljstva osobama koje će vam predlagati intimne odnose i pokušavati da vam se dopadnu kako bi imale emotivnu vezu sa vama. Niko od njih neće biti vrijedan vaše pažnje, a moguće su i neprijatne scene kada nekoga od njih otvoreno odbijete.

Sredinom decembra ćete na jednoj zabavi upoznati osobu koja će vam djelovati dovoljno kvalitetno, a simpatija će biti obostrana. Provešćete zajedno novogodišnje praznike u prijatnoj atmosferi.

Stariji Strijelci će biti privučeni osobom koja će biti dinamična, aktivna i puna pokretačke energije. U početku će između vas dvoje postojati neka vrsta nadmetanja u dominaciji, ali ćete u drugoj polovini decembra ući u intimne odnose i vezu.

Zdravlje. Prva dekada decembra vam donosi osjetljivo zdravlje. Bićete podložni virusima i upalama. Disajni sistem će vam biti naglašeno osjetljiv, a moguća je i jača glavobolja zbog niskog pritiska kada su promjenjive vremenske prilike ili kada ste umorni. Druga polovina decembra vam donosi poboljšanje i oporavak. Potrebna vam je svakodnevna relaksacija i odmor.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice koje sadrže magnezijum i vitamine. Jedite svakodnevno orašaste plodove i zeleno lisnato povrće. Prijaće vam špinat, blitva, grašak, brokula, kelj, grah, soja i sočivo. Od voća jedite avokado, banane, suve smokve, orahe, lješnik i bademe. Meso jedite umjereno. Kakao, jogurt i kefir pijte svakog dana, uz E vitamin.

Srećni brojevi. 3, 10, 17, 19, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info