Škorpija: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2022. godine

0

Posao. Na početku decembra imaćete teškoće u prometu novca, što će dovesti do nedostatka sredstava za finansiranje važnih radnih zadataka i usporiće se ostvarivanje planiranih rokova, što bi moglo da vam donese nesuglasice sa nadređenima i gubitke. Srećom, bićete u mogućnosti da prikupite sredstva za nastavak rada na jednom velikom i dugoročnom projektu, a što će vam omogućiti da zadržite stabilne pozicije i da premostite nedostatak sredstava na drugim projektima.

Savjetuje vam se da izbjegavate finansijske rizike, jer postoji opasnost od gubitka. Bićete dobro organizovani u dogovorima i pokretanju novog dugoročnog projekta. Bićete vrlo efikasni u rješavanju rutinskih radnih zadataka. Zbog pritisaka da se više trudite kako biste uvećali zaradu, može doći do nesuglasica sa nadređenima. Ipak, ovo je rješivo.

Početkom druge dekade mjeseca dolazi do ostvarivanja cilja koji su vam postavili nadređeni, a što vam može donijeti bolje pozicije. Takođe, imaćete nove mogućnosti za proširenje ponude usluga.

Ulaskom u treću dekadu decembra, vaš fokus će biti na planiranju ciljeva za narednu radnu godinu. Merkurov prelazak u retrogradni hod krajem decembra izazvaće teškoće oko priliva novca, zbog čega nećete do kraja ispuniti finansijske ciljeve koje ste postavili za ovu godinu. To vam neće ugroziti pozicije.

Ljubav. Ako ste u vezi, na početku decembra doći će do neslaganja sa voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Nejasnoće su i više nego izvjesne, a mogući su i nekorektni potezi prema voljenoj osobi i skrivanje nekih činjenica, što može izazvati ozbiljne konflikte ako se ne potrudite da nađete kompromis i riješite probleme.

Ulaskom u drugu dekadu decembra dolazi do poboljšanja i stabilizacije odnosa. Bićete inspirisani da unesete nešto novo u vaš pristup partneru, što će donijeti svježinu i unijeti više pozitivne energije u vašu emotivnu vezu. Novogodišnje praznike ćete provesti u skladnim odnosima i ispunićete jednu želju partneru.

Ako ste slobodni, prva dekada decembra će vam donijeti napete odnose sa osobom sa kojom ste počeli da izlazite u prethodnom mjesecu, jer ćete shvatiti da vam ne odgovara za blizak odnos. Druga osoba će pokazati ljubomoru i praviće vam scene kada budete prekidali vezu koja je bila na početku.

U trećoj dekadi decembra ćete upoznati nekog ko će vas na prvi pogled privući, kako izgledom, tako i snažnom ličnom energijom. Do kraja mjjeseca ćete ući u intimni odnos i bićete spremni za vezu.

Starije Škorpije će uz veliku dramu, svađu i scene prekinuti jedan odnos koji je počeo iz strasti. Otkrićete da vam partner nije vjeran. Sredinom decembra ćete upoznati osobu koja traži iskrenost i posvećenost, što će vam otvoreno reći.

Zdravlje. Prva dekada decembra vam donosi promjenjivo i osjetljivo zdravlje. Imunitet će vam biti u padu. Bićete podložni upali u predjelu grla kao i urološkim smetnjama, kao što je upala mokraćnih kanala. Izbjegavajte pretjerane napore i duži boravak na hladnom vremenu. Druga polovina decembra vam donosi poboljšanje, oporavak i bolju fizičku kondiciju. Više se krećite.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže antioksidanse. Od povrća jedite mrkvu, špinat, grah, brokulu i bijeli luk. Od voća jedite suve šljive i brusnice, jabuke, kivi, banane, nar i narandže. Meso i mliječne proizvode umanjite. Kao dodatak ishrani koristite kakao, morske alge i pčelinji polen. Uzimajte magnezijum i vitamine E i B.

Srećni brojevi. 7, 12, 16, 21, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info