Ribe: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2022. godine

0

Posao. U prvoj dekadi decembra izvjesne su ozbiljne teškoće u pribavljanju neophodnih sirovina i sredstava za rad. Doći će i do teškoća u postizanju predviđenih rokova. Završetak pojedinih važnih radnih zadataka ćete biti primorani da odložite. To bi vam moglo nanijeti gubitke. Bićete skloni donošenju pogrešnih odluka, jer nećete moći da jasno sagledate vaše mogućnosti u odnosu na trenutna kretanja na tržištu i opštu poslovnu situaciju.

Budite pažljivi, jer vam se može dogoditi da vaš položaj i status na poslu bude doveden u pitanje ukoliko donesete pogrešnu odluku i napravite gubitak vašem preduzeću. Ako ste na rukovodećem položaju, možete imati nesuglasice i sukobe sa osobama koje su iznad vas. Nailazićete na mnoge opasnosti po vaš položaj i karijeru, zbog čega je naročito važno da budete pažljivi u vezi svega što je vaša odgovornost u poslu.

Početkom druge dekade mjeseca imaćete mogućnosti da započnete nove saradničke odnose koji se mogu pokazati korisnim i isplativim, ali ćete trebati da se prvo dobro organizujete. Polovinom decembra očekuje vas uspjeh u pregovorima oko novih predstojećih projekata.

Na samom početku treće dekade decembra imaćete povoljne uslove za ostvarenje zarade koja će premašiti vaša očekivanja. Imaćete dobar osjećaj kako da ovu godinu završite uspješno i sa dobitkom.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj dekadi decembra može doći do ozbiljnih neslaganja sa voljenom osobom oko zajedničkih planova i ciljeva. Nailazićete i na nekorektne postupke vašeg partnera koji će nastojati da svoje želje ostvari i pored vašeg neslaganja. Moguće su svađe.

U drugoj polovini decembra ipak ćete moći da se lako dogovorite sa voljenom osobom oko svega što vam bude važno. Moguća su i prijatna, neočekivana iznenađenja. Partner će vam ispuniti jednu želju. Sjajno ćete se provesti za novogodišnje praznike u društvu zajedničkih prijatelja.

Ako ste slobodni, prva polovina decembra vam donosi poznanstva sa više osoba koje će vas na prvi pogled privući, ali ćete ubrzo otkriti da se iza naizgled lijepog vaspitanja i poštenih namjera krije nešto sasvim drugo i da to nisu osobe kakvim se predstavljaju. Osjećaćete se razočarano i izmanipulisano.

U drugoj polovini decembra ćete upoznati nekog ko će vam prići sasvim iskreno i dokazati da zaslužuje vaše povjerenje. Provešćete lijepe trenutke u novogodišnjoj proslavi, a moguća je i veza.

Starije Ribe će doživjeti razočarenje u osobu koja im se dopadala i prekinuće odnos. U drugoj polovni decembra ćete upoznati osobu koja ima slična interesovanja i može da vas emotivno dodirne. Ovo bi mogao da bude skladan odnos.

Zdravlje. U prvoj polovini decembra moglo bi doći do pada vašeg imuniteta i podložnosti upalama i infekcijama koje mogu biti praćene visokom temperaturom. Mogući su problemi sa visokom krvnim pritiskom, kao i disbalans hormona. U drugoj polovini decembra ćete se osjećati dobro i vaše zdravlje će biti stabilno. Više se krećite.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice bogate željezom. Od mesa jedite govedinu i živinu. Od ribe će vam prijati tunjevina, sardina i skuša. Od povrća jedite špinat, blitvu, grašak, grah i sočivo. Od voća jedite jabuke i sušene smokve, šljive i urme. Jedite još pahuljice od cijelog zrna i crnu čokoladu. Pijte više vode.

Srećni brojevi. 7, 13, 16, 20, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info