Jarac: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2022. godine

0

Posao. U prvoj dekadi decembra imaćete probleme u poslovnim odnosima zbog spletki osoba koje su vam tajni neprijatelji i koje žele da se nađu na vašim pozicijama ili da ostvare ličnu korist preko vašeg uspjeha. Izbjegavajte da poslujete sa sumnjivim osobama i da se koristite nelegalnim kanalima za promet novca, jer bi vam to moglo nanijeti štetu. Kroz primjenu jednog tajnog plana bićete u prilici da privučete bolju zaradu i uvećate vaše finansijsko stanje. Imaćete stabilna sredstva koja ćete moći da uložite u sve što vam bude neophodno u narednom periodu.

U prvoj dekadi decembra dolazi i do zastoja u pregovorima iza zatvorenih vrata, jer ćete se suočavati sa nejasnoćama u ponudi druge strane. Nailazićete i na razne pokušaje manipulacija i pokušaja druge strane da na nekorektne načine izvuče korist. Slične stvari ćete imati ako se bavite trgovinom. Ulazak Merkura u vaš znak, 06. decembra, omogućiće vam da temeljno razmišljate i uočavate povoljne prilike.

Početkom druge dekade decembra, imaćete dobar osjećaj za rješavanje važnih pitanja u odnosima sa poslovnim partnerima i nadređenima. Imaćete dobar osjećaj kako da poboljšate vaše pozicije i vaši potezi će biti uspješni po tom pitanju. Unapređenje je moguće.

Na samom početku treće dekade decembra otvoriće vam se povoljne mogućnosti za dovršavanje važnih projekata i saradnja sa privatnim sektorom. Mogli biste doći i na odgovorniji ili rukovodeći položaj i vaš autoritet će doći do pozitivnog izražaja. Imaćete uspjeha u investicijama i uspješno ćete okončati određene pregovore. Godinu ćete završiti sa dobitkom.

Ljubav. Ako ste u vezi, prva polovina decembra vam donosi neslaganja sa voljenom osobom. Tajne koje oboje imate i koje ste skrivali i ono o čemu ste ćutali, dovešće do napetih odnosa, ljubomore, a moguće su svađe, sukobi i udaljavanje. Neophodno je da se potrudite da postignete zajednički prihvatljivo rješenje, ali će to otežavati nepovjerenje i nejasnoće u komunikaciji.

Druga polovina decembra će vam donijeti smirenje tenzija. Uspjećete da poboljšate međusobno povjerenje, da razriješite nejasnoće i budete iskreni jedno prema drugom. U trećoj dekadi decembra ćete imati dobar osjećaj šta je vašem partneru potrebno u vašem odnosu i novogodišnje praznike ćete provesti u zabavi i skladu.

Ako ste slobodni, prva dekada decembra će vam biti napeta, jer ćete se suočavati sa tajnim obožavateljem koji će vam slati poruke preko društvenih mreža sa nepristojnim ponudama, a kada ga odbijete i blokirate, ogovaraće vas iza leđa.

Sredinom decembra ćete upoznati osobu koja će vam prići na način koji će vas oduševiti i na prvi pogled ćete se zaljubiti. Ispostaviće se da se dobro slažete i razumijete. Do kraja decembra ćete postati bliski i zajedno i srećno ćete provesti novogodišnje praznike.

Stariji Jarčevi će prekinuti odnos sa osobom sa kojom su se viđali, jer će izgubiti interesovanje. Druga osoba neće to prihvatiti i pričaće neistine o vama. Ostvarićete novo poznanstvo krajem decembra i bićete zadovoljni svojim izborom.

Zdravlje. Prva dekada decembra vam donosi osjetljivo i promjenjivo zdravlje. Bićete podložni prehladi, virusnim infekcijama praćenim povišenom temperaturom, disajnim tegobama, glavoboljom i probavnim smetnjama. Vaša osjetljivost na stres će biti pojačana. Ostatak decembra vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje. Više se krećite i poboljšajte vašu kondiciju.

Hrana. Potrebna vam je ishrana namirnicama koje su dobre za jačanje imuniteta. Od povrća jedite mrkvu, cveklu, slatki krompir, bundevu i sok od kuvanog paradajza. Od voća jedite crveni grejpfrut, sušene kajsije i urme. Često pripremajte ribu, morske plodove i iznutrice. Jedite indijski orah, koristite đumbir, kurkumu i kari. Pijte zeleni čaj, jogurt i kefir.

Srećni brojevi. 6, 12, 17, 20, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info