Djevica: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2022. godine

0

Posao. Početkom decembra imaćete ozbiljne nesuglasice sa naređenima, zbog toga što ćete kasniti u ispunjavanju zadatih rokova. Naći ćete se pod pritiscima, ali ćete uspjeti da obavite najvažnije zadatke na vrijeme, a što će vam pomoći da zadržite svoje pozicije. Bićete u svemu temeljni i dobro organizovani.

Doći će do napetih situacija u odnosima sa osobama koje su na višem položaju od vašeg, dok će opšte stanje odnosa na vašem radnom mjestu biti dosta loše. Uprava neće ispuniti svoja obećanja, a pojedinci će se koristiti nekorektnim metodama kako bi došli na rukovodeći položaj. To će se negativno odraziti na vas.

U drugoj dekadi mjeseca očekuje vas neočekivani uspjeh i dobici kroz saradnju sa inostranim partnerom. Što se tiče platnog prometa, tu ne bi trebalo nešto pretjerano da brinete – ostvarićete bolji obrt novca i ovaj mjesec, ali i cijelu godinu ćete završiti na dobitku.

Krajem decembra će Merkur krenuti retrogradno, a što vas upozorava da ćete jedan dio planiranih radnih zadataka morati da prebacite u narednu godinu, jer nećete uspjeti sve da stignete na vrijeme.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur i Venera će u prvoj polovini decembra praviti kvadrat sa Neptunom i Jupiterom koji prolaze kroz vaše polje ljubavi. Nailazićete na velika neslaganja sa voljenom osobom oko bitnih stvari u zajedničkom životu i vođenju zajedničkog domaćinstva. To će dovoditi do obostranog nezadovoljstva. Biće vam teško da se dogovarate u vezi toga.

Merkur će 17. decembra praviti trigon sa Uranom, što će vam pružiti povoljne mogućnosti da otputujete sa voljenom osobom na mjesto gdje ćete oboje moći da se opustite i vratite sklad i ravnotežu u vašu vezu. Bićete u mogućnosti da se dobro provedete za novogodišnje praznike tako što ćete imati dobar osjećaj za želje vašeg partnera, kao i ona za vaše.

Ako ste slobodni, prva polovina decembra će vam donositi nemoralne ponude osoba koje nisu slobodne, a koje bi željele avanturu ili tajnu vezu sa vama. Jedna osoba, koja vas je privlačila, postaće vam odbojna kada je bolje upoznate i udaljićete se od nje, a možda ćete i prekinuti odnos.

U drugoj polovini decembra će vam neočekivani susret sa nekim ko dolazi izdaleka otvoriti nove perspektive u ljubavi. Vaša nova simpatija će pokazati lične kvalitete koje oduvijek želite. Postaćete bliski vrlo brzo.

Starije Djevice će uvidjeti kako nemaju skoro ništa zajedničko sa osobom sa kojom su se viđale u proteklom periodu. Sredinom decembra ćete upoznati nekog ko je komunikativan, inteligentan i ko umije da vam se prilagodi.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti uglavnom stabilno i dobro tokom decembra. Bićete često u pokretu, održavaćete kondiciju fizičkim vježbama, praktikovaćete sistem zdrave ishrane i zdravog života. Potrudićete se da djelujete preventivno u svim aspektima vašeg zdravlja. Imaćete dobar osjećaj kako da postignete ravnotežu i mir i kako da izbjegnete stresne okolnosti.

Hrana. Potrebna vam je dijetalna ishrana. Možete da jedete sve vrste mesa kao što su govedina, junetina i piletina. Od ribe jedite losos, skušu i haringu. Za doručak jedite jaja, uz puter, pavlaku i jogurt, kao i uz punomasni sir. Od povrća jedite karfiol, brokulu, špinat, kupus i pečurke. Uzimajte i orašaste plodove. Pijte više tečnosti, zeleni čaj i A vitamin.

Srećni brojevi. 2, 9, 14, 17, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info