Ovo su najmodernije gležnjerice za zimsku sezonu

0

Moderne, udobne i popularne, gležnjerice su odličan izbor u svim prilikama, a mi vam donosimo najmodernije modele za zimsku sezonu.

Blok peta


Gležnjerice sa blok petom jedan su od retro modela, a veoma su udobne i pogodne za svakodnevne prilike. Pored toga, mogu vam pružiti i dodatnu podršku, što je veoma poželjno kada ste na nogama više sati. Kupite ih ovdje.

Šiljati vrh


Veoma moderne, gležnjerice sa šiljatim vrhom jedan su od modela koji su nam se ponovo vratili, a njihova najveća prednost leži u tome što mogu učiniti da noge vizuelno izgledaju duže. Kupite ih ovdje.

Puna peta


A kada je u pitanju potpuna udobnost, onda su ovo gležnjerice bez premca. Odlične su za kombinovanje sa suknjama, mada se jako dobro slažu i sa farmericama i uskim pantalonama. Kupite ih ovdje.

Krokodilska koža


Obuća i aksesoari sa dezenom krokodilske kože uvijek su moderni i popularni i riječ je o dezenu iz životinjskog carstva koji možete vidjeti tokom svih sezona. Gležnjerice su samo jedan od načina da ga uvrstite u svoj svakodnevni stajling ove sezone. Kupite ih ovdje.

Pertle


Odlične, odlične, odlične i to baš zbog pertli koje ih čine tako privlačnima i modernima. Najčešće je riječ o dekorativnim pertlama te ovi modeli imaju rajsferšlus sa strana ili od pozadi. U svakom slučaju, ovo je jedan od popularnijih modela ove sezone. Kupite ih ovdje.

Bajkerice


Odlične za kombinovanje sa raznim modelima pantalona i kožnih helanki, bajkerice će vam sigurno dobro doći tokom hladnih zimskih dana. Pored toga, one vam mogu pomoći i da dobijete moderno i urbano modno izdanje, odličan su izbor za mnogobrojne prilike, a mi ih jednostavno obožavamo. Kupite ih ovdje.

Ravne


Ovo je model kod kojeg je peta tek blago podignuta i izražena te se zbog toga i nazivaju ravne gležnjerice, a ukoliko volite da ih kombinujete sa farmericama ili ste pobornica ležernijih kombinacija, ove gležnjerice su baš pun pogodak. Kupite ih ovdje.

Životinjski uzorak


Možete ga voljeti ili ne, ali je činjenica da je životinjski uzorak veoma popularan i ove sezone te ga možete pronaći gotovo na svim komadima garderobe, ali i na obući i aksesoarima. Kada želite da dobijete veoma upečaljiv stajling, tada birajte gležnjerice sa pomenutim uzorkom. Kupite ih ovdje.

Cirkoni


Unesite malo sjaja i blještavila u svoj svakodnevni stajling, na veoma jednostavan način, tako što ćete birati gležnjerice koje su ukrašene cirkonima. One izgledaju veoma raskošno, a odlične su za kombinovanje sa raznim modelima suknji i haljina. Kupite ih ovdje.

Čarapa čizmice


Čarapa čizmice ili čarapa gležnjerice popularne su već par sezona, a to je slučaj i ove sezone. Veoma dobro se mogu iskombinovati sa raznim komadima garderobe, odlične su u mnogobrojnim prilikama, a mogu vam pomoći da dobijete veoma moderan stajling. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info