8 zimskih frizura koje svima dobro stoje

0

Bez obzira da li želite brzu ili malo zahtjevniju frizuru, dnevnu ili večernju varijantu, elegantnu ili ležernu – na pravom ste mjestu. Donosimo frizure koje svima dobro stoje, a idealne su za zimsku sezonu.

Francuski tvist


Ova moderna i elegantna frizura zaista je jedna od onih za koje se vrijedi potruditi, jer je efekat spektakularan. Štaviše, ovo je frizura koja odgovara baš svim prilikama, od poslovnih do svečanih, a fantastično stoji svakoj ženi.

Neuredna punđa


Osjećajte se fantastično i dobro izgledajte čak i sa, naočigled, neurednom kosom. Ležerna punđa je odlična, jer je možete napraviti za svega pet minuta, a izgledaćete fantastično.

Podvrnuta francuska pletenica


Ako želite da podignete kosu, a da se frizura razlikuje od uobičajene punđe ili repa, podvrnuta ili ušuškana francuska pletenica odlično je rješenje. Frizura idealna za večernje izlaske i za, generalno, svečane prilike.

Zaglađena i elegantna


Ova šik frizura ima sve elemente super-zvijezde. Jednostavna je za napraviti i dobra je i za dnevne, a i za večernje varijante. Ukrasi u vidu bisera čine je još privlačnijom i interesantnijom.

Podignute šiške


Frizura koja izgleda osvježavajuće i elegantno. Ovdje je cilj maknuti kosu od lica, što je i postignuto zahvaljujući pramenovima koji nježno uokviruku samo lice, ali i visoko podignutim šiškama.

Retro punđa


Ova klasična, retro niska punđa siguran je znak da ćete biti primijećeni, gdje god da se nalazite. Stil koji nas vraća u sedamdesete godine prošlog vijeka trenutno je veoma popularan, ali i idealan za mnogobrojne prilike.

Piksi


Ukoliko volite kratku kosu, onda znate kako je piksi frizura koja odolijeva smjeni trendova, jer je gotovo pa uvijek moderna i popularna. Ovaj stil sa ugaonim šiškama odlično stoji svakoj ženi, a sama frizura je stil koji će veoma dugo biti trendi.

Ušuškana niska punđa


Ovo je još jedna retro frizura iz sedamdesetih godina prošlog vijeka, a koju su nosile slavne dame. Ona je veoma dobar izbor za zimsku sezonu – odlična je za sve prilike, ali i veoma jednostavna za održavanje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info