9 kvaliteta koje možete pronaći samo kod žene rođene u znaku Strijelca

0

Ona je toliko optimistična, kao rijetko ko. Zapravo, njen optimizam i pozitivan pogled na svijet isijavaju iz nje u tolikoj mjeri da joj se drugi često obraćaju za savjete. Odlična je šefica, direktorica, upravnica ili menadžerka – ona je vrijedna i vjeruje da se trud i naporan rad uvijek isplate.

Ukoliko poznajete ženu rođenu u znaku Strijelca ili ako ste vi rođeni u ovom znaku, jasno vam je o čemu pričamo. Evo i koje karakteristike i kvalitete najbolje i opisuju ženu rođenu u ovom znaku.

Vidi najbolje u ljudima


Žena rođena u znaku Strijelca ima mogućnost da uvijek vidi ono najbolje u ljudima. Njeno “mudro” oko vidi ljudske kvalitete koje drugi obično ne primjećuju.

Uvijek spremna da pomogne


Kada je neko pita za pomoć, žena rođena u ovom znaku daje sve od sebe da pomogne. Bez obzira da li su u pitanju prijatelji ili osobe koje poznaju tek površno, žene Strijelci uvijek pomažu.

Uvijek puna razumijevanja


One su pune razumijevanja. Ljudi vole da “dijele” sa njima svoje probleme, jer znaju da će ih žene rođene u ovom znaku razumjeti. Čak i kada su veze u pitanju, one se stavljaju u poziciju druge strane kako bi najbolje razumjele problem i pokušale da ga, zajedničkim snagama, riješe. Zbog ove osobine omiljene su među prijateljima.

Optimistična


Žene rođene u ovom znaku imaju nevjerovatnu dozu optimizma, kao rijetko ko. Drugi im se obraćaju i kada su neraspoloženi, jer znaju da su njihova pozitivnost i optimistično gledanje na svijet “zarazni” te da upravo ove dvije karakteristike motivišu druge da svijet oko sebe vide potpuno drugim očima.

Ambiciozna


Osim što pomažu drugima kada im je to najpotrenije, žene rođene u znaku Strijelca veoma su dobre i u samomotivaciji. One su veoma ambiciozne. Stalno postavljaju nove ciljeve koje žele da postignu. Takođe, imaju i “dobro oko” za uočavanje mogućnosti.

Spremna da rizikuje


One su avanturističkog duha i vole da rizikuju. Upravo zbog ovih karakteristika njihov život je veoma često ispunjen zabavom i pričama koje su vrijedne divljenja. Njihova hrabrost oko preuzimanja rizika pomaže im da se veoma brzo penju na ljestvici uspjeha.

Smisao za humor


Žene rođene u ovom znaku prirodno su blagoslovene fantastičnim smislom za humor. Zahvaljujući tome, mogu nasmijati bilo koga u bilo koje vrijeme.

Nezavisna


Kvaliteta koja se ne može naći kod svakog je nezavisnost, a žena rođena u ovom znaku je posjeduje. Ona voli da je slobodna i rijetko šta je može zaustaviti na putu ka nezavisnosti. Ipak, jednom kada je ostvari, ona je ne zloupotrebljava. Rijetko kada je nametljiva ili zahtjevna.

Marljiva


Kvaliteta koja može opisati ženu rođenu u znaku Stijelca je marljivost. Kada želi da postigne nešto, ona se trudi i daje svoj maksimum. Veoma je vrijedna i vjeruje da se stvari ne dobijanu na “lijepe oči” već trudom i zalaganjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info