Vodolija: Sedmični horoskop za period od 14.11.2022. do 20.11.2022.

0

Posao. Ono što će obilježiti ovu sedmicu jeste sve što se vezuje za finansije. Jer, Vodolijama slijedi baš po ovom pitanju poboljšanje – nekima kroz veće prilive, unapređenje, nekima kroz nove poslove, projekte i dogovore koji im donose jaču dobit.

Ulazite, takođe, u period kada jedan dio vaših planova može biti realizovan. Došlo je vrijeme da napravite jedan mnogo jači, prodorniji i kvalitetniji poslovni pokret. Odnos sa nadređenima će se poboljšati, a sa njihove strane dolaze i novi, povoljni prijedlozi za vas.

Ljubav. Ukoliko je u protekloj sedmici odnos sa partnerom bio na bilo koji način uzdrman, sada je trenutak da se ratne sjekire zakopaju i krene ka primirju. Do polovine sedmice uz napore, ali i uz prisustvo dobre volje da se stvari srede, a od polovine sedmice mnogo lakše.

Ako niste imali nekih većih problema, svakako će odnos sa voljenom osobom biti dobar, ali ćete primijetiti da mnogo jednostavnije funkcionišete, da se više smijete, da ste više aktivni i više vremena provodite jedno s drugim.

Ukoliko ste slobodni, ulazak Venere i Merkura u znak Strijelca pokrenuće vas i, naravno, donijeti prave ljubavne prilike za vas.

Hrana. Neizbalansirana ishrana, neredovni obroci, slaba zastupljenost povrća i voća. Višak slatkiša, grickalica, brze hrane, gotovih obroka, svega onoga što možete u roku od par minuta spremiti i pojesti.

Zdravlje. Više obratite pažnju na ishranu. Mogućnost prehlada, pojačan stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info