Lav: Sedmični horoskop za period od 14.11.2022. do 20.11.2022.

0

Posao. Krenuće promjene nabolje. Iza sebe ćete lagano ostavljati izuzetno zahtjevan i naporan period u kojem ste mnogo toga morali da riješite i ući ćete u drugačiju, jednostavniju fazu. Mogu vam se sredinom sedmice desiti i jako prijatne vijesti, informacije, ponude, dogovori – što će vam dodatno dati vjetar u leđa.

Situacije koje ste u proteklom periodu pokrenuli sada će početi da se rješavaju i da daju rezultate. Vaša energija i kreativnost će početi da se budi. Dobra, vrlo aktivna sedmica je pred vama.

Ljubav. Teret prošlosti polako će ostajati iza vas, kako se planete iz znaka Škorpije budu selile u znak Strijelca. Polako ćete se otvarati ka ljubavi, davati svom srcu priliku da zakuca brže i raduje se.

Možda se neće sve pokrenuti odmah, možda ćete vi željeti da idete lagano, ali evidentno je da se tokom ove sedmice može desiti „nešto“ od čega će vam srce zatreperiti – možda poznanstvo, flert, komunikacija, susret…

Što se zauzetih tiče, lagano ulazite u bolju fazu. Ukoliko nešto treba popravljati i sređivati, a što se u proteklom periodu pokvarilo, sada je vrijeme da se aktivirate. Sve može doći na svoje mjesto.

Hrana. Još uvijek ste u periodu kada je potrebno više pažnje obratiti na kvalitet ishrane. Vaše energetske snage nisu sjajne, kao ni imunitet – povrće i južno voće bi trebalo redovno da bude na vašem jelovniku.

Zdravlje. Polako se približavate kraju nepovoljnog zdravstvenog perioda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info