Dnevni horoskop za 13.11.2022.

0

Ovan


Učinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagovala na odgovarajući način. Srešćete mnoge ljude, ali rijetki će na vas djelovati podsticajno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Samci, pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.

Bik


Godiće vam svi oblici fizičke akcije. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećaćete se opušteno i manje se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Sada biste ga mogli definisati.

Blizanci


Današnje situacije iskušavaće vašu strpljivost i izdržljivost. Ipak, ono najbitnije događaće se u vašem domu. Bavićete se porodičnim pitanjima i odnosima. Nemojte dopustiti da se svi toliko oslanjaju na vas. Postavite neke granice, u protivnom ćete se previše iscrpiti. Strastvenost će biti važna komponenta veze – oživite nekadašnji žar.

Rak


Moguća je prolazna nesloga između roditelja u čiju se raspravu nemojte uplitati. Pustite ih da sami riješe svoj problem. Ulagaćete priličnu količinu energije u obavljanje zadataka i djelovati u uslovima pojačanog stresa. Ne reagujte razdražljivo na opaske bližnjih, a naročito partnera. Veče donosi smirivanje većine napetih situacija.

Lav


Tokom jutra obavite planirane poslove kako biste se mogli u miru posvetiti hobijima i zabavi. Uprkos porastu obaveza, priuštite sebi trenutke opuštanja. Nakon kafe s prijateljicom, izlaska s društvom ili bioskopa, osjetićete novi talas energije. Mogli biste od prijatelja saznati da vas neko iz njegovog društva želi bolje upoznati.

Djevica


Predstoje vam nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Posjećivaćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem se društvu osjećate najugodnije. Ljubavni odnosi ulaze u razdoblje preispitivanja odnosa i zajedničke budućnost – donijećete konkretne odluke.

Vaga


Intenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Ukoliko živite u staroj kući ili stanu, razmišljaćete o ulaganju u nove instalacije ili kupatilo, krečenje i nužne popravke. U tome ćete imati podršku cijele porodice.

Škorpija


Porodični život odvijaće se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze, nego se prihvatiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje, a veče provedite u miru svog doma. Ako je neko zainteresovan za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.

Strijelac


Nećete pogriješiti ako otputujete u posjetu prijateljima ili rodbini. Potrebna vam je promjena i razgovor o nekim sasvim drugim temama od onih koje vodite kod kuće. Druženje s prijateljima omogućiće vam mnogo više zabave i zadovoljstva nego što ste očekivali pa ne propuštajte poziv za izlazak.

Jarac


Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmjerite na ono šta možete uraditi, ali za sebe.

Vodolija


Okretaćete se ka prošlosti pa biste se mogli prisjetiti drage osobe koju niste dugo čuli ni vidjeli. Neka vam ne bude teško kontaktirati je i saznati šta ima novo u njenom životu. Učestvovaćete u intimnim i poslovnim problemima bliskih ljudi, a moguće je da budete učesnik i jedne veoma intrigantne situacije. Prijatelji će vam trebati radi otklanjanja malodušnosti.

Ribe


Čitanje, gledanje filmova i hobiji obogatiće vam dan. Ukoliko želite da probudite uspavana osjećanja, posvetite partneru više vremena. Odlično ćete se sporazumijevati s najmlađima i nadoknaditi im ono što tokom radne sedmice niste stigli. Biće vam veoma bitna podrška voljenih, naročito ako razmišljate o zaposlenju ili promjeni posla.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info