GoPro Hero 10 snima ono što druge kamere ne mogu

0

Pronađite je u m:tel ponudi uz mjesečnu ratu od 67 KM

GoPro HERO 10 Black je vrhunska kamera za prave avanture, koje ćete gledanjem, ponovo doživjeti. Kameru potražite u m:tel ponudi uređaja i iskoristite mogućnost kupovine na 12 mjesečnih rata bez kamata. Uz paket integrisanih usluga TV+NET+TEL: M+ mjesečna rata za Go Pro Hero 10 iznosi 67 KM.

GoPro kamera je postala sinonim za snimanje u pokretu, snimanje adrenalinskih sportova i avantura, a verzija GoPro HERO 10 Black je postavila nove standarde za snimanje dinamičnih scena i donijela značajna poboljšanja u gotovo svakom aspektu.

Zahvaljujući revolucionarnim GP2 procesoru, upotrebljivost je podjednako dobra kao i funkcionalnost. Nova kamera je istinski užitak za korišćenje, zahvaljujući interfejsu koji brže reaguje.

GoPro Hero 10 Black može da snima pune fotografije od 23 megapiksela, a rezultati su impresivni. U toku dana i dnevne svjetlosti kamera snima svijetle i detaljne snimke sa dobrim dinamičkim opsegom i odličnim kontrastom, a usporeni video snimci od 240 kadrova u sekundi pri 2,7 K su takođe zapanjujući.

Jedna od najboljih akcionih kamera pružiće vam potpunu brzinu i vrhunsku lakoću snimanja. Sa ovom kamerom snimićete nevjerovatne 5,3 K video sadržaje dok će vam  Hypersmooth 4.0 opcija obezbijediti izuzetno stabilan snimak i tokom trčanja ili vožnje.

Sve ovo kao i odlična pogodnost kupovine na rate u m:tel ponudi uređaja dodatna su motivacija da razmislite o novoj GoPro Hero 10 Black kameri i vašim novim adrenalinskim izazovima!

Više detalja o ponudi saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili putem m:tel sajta.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info