Nova serija Bunar na kanalu Superstar TV

0

Gledajte premijerno od 5.novembra, vikendom u 21.00 časova na Superstar TV-u, u okviru m:tel TV ponude

Nakon serije Klan, Superstar TV priprema nam novu seriju uz koju ćemo biti već od 5. novembra.

Riječ je o seriji „Bunar“, drami kreatora, koscenariste i koreditelja Igora Đorđevića, čiju produkciju potpisuje Telekom Srbija.

Bunar je mjesto gdje se čuva voda a voda znači život. Serija “Bunar” je drama egzistencijalizma. Potraga za smislom. Za odgovorom zašto zapravo postojimo na ovom svijetu. Glavni junak- profesor filozofije Radomir Pavlović (Igor Đorđević) traži upravo to – smisao. On je na vrhuncu svoje moći kada krene na taj put – dovoljno mlad Selimovićevih četrdesetih, a opet nedovoljno star da razumije sve što će ga na tom putu snaći. Sklon svemu, a opet ničemu nije. 

Otklonjen od svega, čak i iz svoje Šumadije iz koje potiče i gdje je centralno mjesto radnje; ili bar tako misli. “To su te četrdesete”, rekao je jedan od najvećih pisaca ovog jezika, Meša Selimović – da je to ružno doba, da si još mlad da imaš želje a star da ih ostvariš – Deset gore ili dole i sve bi bilo u redu. Radomir ima 45 i nigdje je. Sve je i ništa nije. Vidjećemo ga na početku priče kao najljepšeg, svemuštog, kao uspješnog profesora, omiljenog u medijima, pisca kultne knjige- ali jedan događaj mijenja sve i sve se to ruši preko noći. Ide u svoju rodnu kuću, rodno selo u centru Karađorđeve Srbije koje više nije onakvo kakvim ga on pamti.

Ima onih povrataka koji nas ne vrate sebi nego nas još više udalje od nas samih. Nekad ih biramo, nekad nas zateknu ili nemamo izbora, a nekad nas odvedu putevima koje ne možemo ni da sagledamo. Radomirov put gledamo i pratimo, na njemu će se ukrstiti sa mnogima, zatečenim, zaboravljenim novim i nepoznatim licima, i kao i svaki susret u životu, neminovno će se promijeniti. U Bunaru Radomir gleda svoj odraz i traži odgovore.

Uloge tumače:

Igor Đorđević, Milica Janevski, Nataša Ninković, Denis Murić, Zoran Cvijanović, Iva Milanović, Nenad Okanović, Miodrag Dragičević, Mina Nikolić, Boris Milivojević, Ljubomir Bandović, Branka Katić, Tatjana Kecman, Nikola Pejaković, Bogdan Diklić, Marko Janketić, Luka Grbić, Nenad Jezdić, Milica Stefanović, Lazar Nikolić, Miloš Samolov, Dejan Tončić, Milivoje Obradović i Milica Gojković.

Kanal Superstar TV dostupan je u ponudi m:tel IPTV-ja, ON TV-a i m:SAT ponude.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info