ZARA: 5 modernih komada garderobe za fantastičan jesenji stajling

0

Jesenja sezona je spektakularna iz više razloga, a jedan od njih je i taj što možete eksperimentisati sa mnogobrojnim stilovima i dobiti veoma moderne kombinacije. Kako biste u tome uspjele i tokom ove jeseni, donosimo pet modernih ZARA komada garderobe,  a koji će vam pomoći da dobijete fantastičan stajling.

Kožne helanke


Ultra popularne, helanke od vještačke kože komad su garderobe koji možete nositi u mnogobrojnim prilikama. Idealne za nešto svježije dane, veoma lako se kombinuju sa raznim modelima bluza, majica i košulja, a odlično se slažu i uz kardigane i rolke.


Ovdje je bitno da vodite računa o samo jednoj stvari, a to je da gornji dio kombinacije bude nešto duži. Ovaj model helanki možete kombinovati i sa raznim modelima obuće, a najpopularnije su kombinacije sa gležnjericama i čizmama. Ovdje možete pogledati i osamnaest fantastičnih kombinacija u kojima one vode glavnu ulogu, a kupiti ih možete ovdje ovdje.

Baloner


Kada je riječ o jesenjoj (ali i proljetnoj) sezoni, činjenica je da česte promjene vremena uopšte ne iznenađuju. I, iako je uvijek dobro imati neku vrstu jakne tokom ovih sezona, ipak ne moramo ići tako daleko – dovoljno je da u svakodnevni stajling uvrstimo popularni baloner i pola problema je riješeno.


Ovaj moderni i vanvremenski komad garderobe najčešće možete pronaći u nekoj od neutralnih nijansi, a što ga čini tako idealnim za kombinovanje sa svim drugim bojama. Ovojesenji modeli su predimenzionirani pa su iz tog razloga odlični i za slojevito oblačenje, a ovaj ZARA baloner možete da kupite ovdje.

Moćne gležnjerice


Voljele ih ili ne, činjenica je da je jesen bez njih nezamisliva, a činjenica je i to kako su gležnjerice najpopularniji model obuće tokom jesenje sezone. Možete pronaći tako mnogo modela popularnih cipela, da je ponekad veoma teško odlučiti se samo za jedne, a ove jesenje sezone sve je u znaku kaubojki.


Iako su bile popularne unazad par sezona, čini se da su baš ove sezone na samom vrhuncu popularnosti i možete ih pronaći u raznim bojama i dezenima. Ukoliko vam je cilj da se u potpunosti istaknete, dezenirane gležnjerice u stilu krokodilske kože upravo će vam pomoći u tome, a kupiti ih možete ovdje.

Nova mala “crna” haljina


I same znate kako je mala crna haljina komad garderobe koji se može nositi u svim prilikama (naravno, sve u zavisnosti od modela koji birate), ali ove jesenje sezone možete se odlučiti i za novu malu crnu haljinu. O čemu je riječ? Zapravo o teget haljini, a koju možete takođe nositi u svim prilikama.


Teget je veoma popularna boja tokom svih sezona, ponaša se poput crne te je tako zgodna za kombinovanje sa svim drugim bojama. Isto kao i sa malom crnom haljinom, ovdje nema potrebe za nekim pretjeranim stilizovanjem, a rebrasti dezen i asimetrični stil doprinose modernom i upečatljivom stajlingu. Kupite je ovdje.

Upečatljive pantalone


Pantalone su sigurno komad garderobe koji nosimo tokom jesenje sezone, a sigurno su i komad garderobe koji nam pomaže da se osjećamo veoma ugodno. Naravno, ovdje takođe postoje mnogobrojni modeli, a većina ih može osigurati veoma moderno i upečatljivo modno izdanje. Ukoliko vam je cilj baš da to da postignete, onda birajte ljubičaste pantalone visokog struka.


Ljubičasta je jedna od najpopularnijih boja ove sezone, veoma dobro se slaže sa gotovo pa svim drugim bojama (i svjetlijim i tamnijim), pomoći će vam da dobijete veoma raskošan stajling i sigurno će vas dovesti u centar pažnje. A što se tiče komada garderobe sa visokim strukom, već znamo kako mogu pomoći da vizuelno izgledamo više i vitkije, a ove prekrasne pantalone možete da kupite ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info