Doživite Svjetsko prvenstvo u fudbalu uz Sony televizore iz m:tel ponude

0

Uz kupljeni televizor dobijate 5 godina garancije i fudbalsku loptu po modelu zvanične lopte Svjetskog prvenstva 

Da li ste razmišljali o tome kako bi Svjetsko prvenstvo u Kataru izgledalo savršeno iz perspektive udobnog naslonjača, uz omiljeno piće i grickalice, uz društvo najboljih prijatelja i na dobrom, samo vašem televizoru koji će vam prenijeti najbolju atmosferu sa stadiona i najboljih svjetskih fudbalskih utakmica?

Predlažemo vam da posjetite m:tel sajt i stranicu sa ponudom televizora. Tamo vas između ostalih čeka sjajna ponuda Sony televizora od 55 i 50 inča vrhunskih performansi uz mogućnost otplate na rate bez kamata, online narudžbu koja znači da vam TV bude isporučen na kućnu adresu i sjajnih 5 godina garancije za kupljeni uređaj, a uz sve to dobijate i poklon loptu za trenutke kada niste ispred TV-a.

Uz integrisani paket TV+NET+TEL:M+ Sony TV model KD55X89JAEP možete otplaćivati uz mjesečnu ratu od 118 KM, a model KD50X72KPAEP, uz mjesečnu ratu od 72 KM.

Odaberite svoj idealan paket i uživajte u najboljem sportu uz m:tel i Sony TV!

Ponuda vrijedi do isteka zaliha pa se o svim dodatnim detaljima ponude što prije informišite pozivom kontakt centra 0800 50 000 ili posjetom m:tel prodajnog mjesta u vašoj blizini!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info