Pogledajte predavanje „Od ideje do aplikacije“

0

Pripremite se za m:tel App takmičenje

Svakog oktobra, m:tel App takmičenje već šestu godinu za redom okuplja srednjoškolce iz Bosne i Hercegovine u izradi aplikacija za mobilne uređaje.

Kao neizostavan dio takmičenja, prepoznata je važna uloga mentora, odnosno profesora koji daju podršku svojim učenicima, pomažu im u savjetima i idejama i samim tim su takođe dio tima.

Upravo iz tog razloga, u četvrtak 27. oktobra je održano predavanje “Od ideje do aplikacije” namijenjeno sadašnjim i budućim mentorima i svim zainteresovanim srednjoškolcima.

Predavanje je pratila dobra zainteresovanost a predavač Andrej Tomić, senior software developer i osnivač vlastitog startapa Atomic Solutions u Banjaluci, je uz razne savjete i primjere govorio o procesima nastanka aplikacije.

Premijerni snimak predavanja možete pogledati večeras, 31. oktobra od 20.00 časova na m:tel YouTube kanalu ili na m:tel Facebook strani.

Do 25. novembra ove godine svi srednjoškolci iz BiH mogu prijaviti svoju ideje i biti dio sjajne priče pod imenom m:tel App takmičenje!

Kao podrška razvoju znanja, najbolje aplikacije će biti javno predstavljene a njihove autore i mentore očekuju vrijedne nagrade, kako na državnom nivou, tako i na regionalnom takmičenju. 

Za sva dodatna pitanja o samom takmičenju kontaktirajte nas putem mejl adrese [email protected]

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info