20 fantastičnih načina da kombinujete teksas jaknu ove jeseni

0

Ona je tako svestran komad garderobe koji možete nositi na tako mnogo načina i skoro u svim prilikama. Zaista je idealna za kombinovanje, a evo kako da to uradite i tokom jesenje sezone.

Teksas jakna i haljina


Teksas jakna je svestran komad garderobe te je veoma lako možete dodati svakoj kombinaciji. Naravno, kako bi to bilo u potpunosti moguće, birajte klasične modele teksas jakni koji nisu iscijepani i na kojima se ne nalaze natpisi ili aplikacije. Veoma modernu kombinaciju dobijate kada teksas jaknu dodate haljini, a stajling upotpunite pomoću modernih torbi i gležnjerica koje su u nekoj od toplih jesenjih boja (smeđa je uvijek odličan izbor).

Retro stil


Zvoncare ili trapezice su retro komad garderobe koji je veoma moderan i popularan i dan danas. Veoma zanimljive, postoji više modela koje možete birati tokom ove sezone, a jedan od njih su svakako i bijele trapezice koje će vam u potpunosti osvježiti stajling. Visoki struk će pridonijeti da izgledate više i vitkije, a kako bi to u potpunosti došlo do izražaja, kombinujte ih sa kraćom teksas jaknom.

Teksas i teksas


Teksas je veoma svestran materijal te nećete pogriješiti ni ako odlučite da kombinujete teksas sa teksasom. Ovdje nema nekog posebnog pravila, mada je dobro kombinovati nešto tamniji teksas sa svjetlijim. Popularne bijele farmerice komad su garderobe koji rado nosimo i tokom jesenjih dana, a možete ih kombinovati sa teksas jaknom. Jednostavno, a moderno.

Tamni teksas


Komade garderobe od tamnijeg teksasa veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni jesenji stajling, a jakna je samo jedan od načina da to uradite ove sezone. Bilo da odlučite da je kombinujete sa popularnim crnim iscijepanim farmericama ili elegantnijim modelima pantalona, dobićete stajling koji je veoma urban i privlačan.

Klasična teksas jakna


Klasične teksas jakne nikada ne gube na popularnosti, a vjerovatno su i jedan od najzahvalnijih modela za kombinovanje. Zaista, ne postoji komad garderobe s kojim se klasična teksas jakna ne uklapa, a možete je nositi u svim neformalnim prilikama. S druge strane, nećete pogriješiti ni ako je dodate elegantnim pantalonama – dobićete veoma moderno i urbano modno izdanje.

Zanimljivi detalj


Naravno, osim klasičnih modela teksas jakni, postoje i oni koji su na neki način obogaćeni malim, zanimljivim detaljima. Primjera radi, teksas jakne sa cvjetnim dezenom već odavno su jedan od modnih klasika, ali su jednako popularne i one koje su ukrašene perlama ili nitnama. Pomalo buntovno izdanje veoma lako možete uklopiti sa pantalonama, ali sasvim neočekivanu i veoma zanimljivu kombinaciju dobijate kada ovaj model jakne uparite sa malom crnom haljinom.

Za svakodnevne prilike


Kao što je već poznato, teksas jakna je idealna i za svakodnevne prilike tokom toplih jesenjih dana. Ne morate je nešto pretjerano stilizovati, a veoma lako se može uklopiti u svakodnevni stajling, bilo da birate pantalone ili farmerice ili suknje i haljine. Sve u svemu, ovaj vanvremenski komad garderobe uvijek je popularan i moderan i s njim nikada ne možete pogriješiti.

Urbano i moderno


Kako su crne farmerice jedan od veoma popularnih komada garderobe, one su odlične i za kombinovanje sa klasičnim modelima teksas jakni. Crne farmerice odgovaraju svakoj figuri, jer pomažu i da izgledate malo vitkije, a osim klasičnih modela, veoma su popularne i iscijepane crne farmerice. Možete ih kombinovati sa gležnjericama ili stileto štiklama i klasičnom teksas jaknom i dobićete veoma moderno i urbano izdanje.

Sportska elegancija


Sportsko-elegantni stil uvijek je dobar izbor u neformalnim prilikama, jer ćete se osjećati veoma udobno, a istovremeno izgledati veoma moderno. Jedan od načina da ga postignete ove jesenje sezone, pogotovo tokom toplijih jesenjih dana, jeste da haljinu ravnog kroja kombinujete sa bijelim patikama. Na kraju, dodajte i omiljenu teksas jaknu i spremne ste za sve neformalne prilike tokom dana.

Privlačno i moderno


Kao što već napomenusmo, teksas jakna se veoma dobro slaže i sa suknjama i haljinama, a veoma je zgodan komad garderobe koji će vam pomoći da vam bude veoma ugodno tokom blago svježijih jesenjih dana. Maksi haljinu veoma rado nosimo i tokom jesenje sezone, a jedan od načina da je stilizujete jeste i da joj dodate klasični model teksas jakne.

Teksas jakna i plisirana suknja


Plisirana suknja je komad garderobe koji nosimo od proljeća do zime, a veoma je ugodna i jako moderna. Zaista, iako je riječ o retro modelu, unazad par sezona ona je pravi hit te je možete nositi u svim prilikama, posebno kada je riječ o midi plisiranoj suknji. Jedan od načina da je stilizujete jeste i sa popularnom teksas jaknom – dobićete privlačan, moderan i urban stajling koji je idealna opcija gotovo u svim prilikama.

Poslovni stil


Suknja olovka kroja je najelegantnija suknja na svijetu i idealna je za poslovne prilike. Sigurno ne postoji poslovna žena koja nema bar jednu suknju olovka kroja u svom modnom repertoaru, a ono što je odlično jeste i njena svestranost kada je u pitanju kombinovanje sa drugim komadima garderobe. I, da, ona se fantastično slaže i sa teksas jaknom.

Za svaki dan


Svakodnevne kombinacije uvijek bi morale biti veoma udobne, jer vam je cilj da se osjećate ugodno tokom obavljanja svakodnevnih obaveza. Najjednostavnija kombinacija koju možete nositi ove jesenje sezone jeste da birate malu crnu haljinu, dodate gležnjerice i na kraju kombinaciju završite tako što ćete dodati teksas jaknu.

Teksas jakna i kožna suknja


Poput komada garderobe od teksasa, tako su i komadi garderobe od kože veoma popularni pa čak i poželjni tokom jesenje sezone. Najčešće nailazimo na njih u vidu kožne jakne, ali neka vaš izbor ove jeseni bude i moderna kožna suknja. Ukoliko birate model koji seže do koljena ili tik ispod njih, možete je nositi i na posao, a dodatak u vidu teksas jakne samo će doprinijeti modernijem i urbanijem poslovnom stajlingu.

Sportski stil


Patike su veoma udobne i nikako ne bi trebalo da ih izbjegavate. Jeste, ono stoji da su one obuća koja je namijenjena za rekreaciju, ali možete ih nositi i tokom obavljanja svakodnevnih obaveza (naravno, bilo bi poželjno da to budu neformalne prilike). Kombinujte ih sa sportskim pantalonama ili helankama. Ukoliko je u pitanju ovo drugo, ne zaboravite dodati i tuniku ili neki drugi duži komad garderobe. Na kraju, sportski stajling dovršite pomoću teksas jakne.

Elegantno, a urbano


Elegantni stajling možete postići na tako mnogo načina, a jedan od njih jeste i da birate midi ili maksi suknje koje imaju nešto diskretniji dekolte. Naravno, kako je u pitanju jesenja sezona zaista je i više nego poželjno da birate one modele haljina koji su skrojeni od toplijih materijala, a kao završni pečat, koji će dodati i dašak urbanog stajlinga, haljini dodajte kraću teksas jaknu.

Romantično sa teksas jaknom


Dezenirani komadi garderobe nam, takođe, pomažu da izgledamo veoma moderno i da osvježimo svoj stajling, bez nekog prevelikog truda. Jedan od njih je i haljina sa zanimljivim dezenom – ovdje su opcije zasita mnogobrojne: od cvijeća preko tropskih motiva pa do voća. Midi haljina ukrašena cvjetnim dezenom uvijek će privući pažnju i podariti vam i pomalo romantičan stil. Naravno, i u ovom slučaju možete, bez problema, dodati teksas jaknu.

Pastelne boje


Pastelne nijanse su veoma blage i prijatne oku, a sigurno će vam uljepšati i najtmurniji jesenji dan. Bilo da se odlučite za komade garderobe ili samo za aksesoare u pastelnim nijansama, vaš cjelokupni stajling može izgledati veoma privlačno i moderno. Međutim, da ne biste izgledate “isprano i bledunjavo”, ovom stajlingu dodajte i klasični teksas jaknu, bilo da je riječ o svjetlijoj ili tamnijoj verziji.

Poslovni stil 2.0


Suknja olovka kroja neizostavni je komad garderobe te odgovara svakoj figuri te je idealan izbor za poslovne prilike. Međutim, to nije jedini komad garderobe koji odgovara poslovnom okruženju – ovdje zaista postoji mnogo opcija, a jedna od modernijih jesu i široki modeli pantalona u kombinaciji sa rolkom i gležnjericama. Naravno, kako se teksas jakna “u sve miješa”, nema greške ni ako je dodate ovom poslovnom stajlingu.

Urbani stil


Urbani stajling veoma često možete dobiti na prilično jednostavan način, a jedan od njih jeste i da se odlučite za kombinovanje elegantnih komada garderobe sa onima koji odgovaraju neformalnim prilikama. Shodno tome, elegantne pantalone i košulju možete kombinovati sa patikama, a sve dodatno podići na urbaniji nivo tako što ćete dodati teksas jaknu koja je iscijepana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info