Škorpija: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2022. godine

0

Posao. U prvoj dekadi novembra moguće su neočekivane teškoće i razilasci u interesima sa jednim poslovnim partnerom. Ovo će dovesti do kašnjenja u rokovima. U slučaju prekida partnerstva pretrpićete štetu i gubitke. Neophodno je da se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rješenje.

Totalno pomračenje Mjeseca dodatno će iskomplikovati odnose sa poslovnim partnerima i može se lako dogoditi da jedno partnerstvo bude prekinuto. Oslonite se na vaš unutrašnji osjećaj u rješavanju teškoća i prevazilaženju zastoja. Prihvatićete razumne rizike u investiranju, a što će vam donijeti dobitke.

U drugoj polovini mjeseca upustićete se u nove investicije koje će vam se isplatiti u budućnosti i koje će vam donijeti uspjeh. Možete imati i teškoće na polju platnog prometa, što vas upozorava da pripazite na troškove i da ne ulazite u skupe poslovne poduhvate. Nailazićete na pokušaje manipulacija i mogući su gubici.

U trećoj dekadi novembra, zahvaljujući istrajnim naporima, uspjećete da prikupite sredstva koja će vam omogućiti da sve važne rokove ispunite na vrijeme.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj dekadi novembra izgledne su iznenadne i ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom i članovima porodice. Svi ćete se međusobno optuživati da se ne pridržavate dogovora i da jedni druge zapostavljate. Osjećaće se jako zahlađenje. Neophodno je da se otvorite ka kompromisu.

Pomračenje Mjeseca, u vašem polju ljubavi i braka, može dovesti do razilaska sa voljenom osobom ako ne budete voljni da riješite neslaganja i zadržite tvrdokorne stavove. U drugoj dekadi novembra bićete u mogućnosti da prevaziđete veći dio problema. Do kraja mjeseca ćete vratiti stabilnost u vaš odnos.

Ako ste slobodni, prva dekada novembra vam donosi niz razočaranja i teškoća na polju ljubavi. Osoba koja vam je u početku djelovala kao potencijalni emotivni partner pokazaće svoju drugu stranu i uvući će vas u sukobe iz kojih ćete teško izaći, ali ćete uspjeti i zauvijek ćete staviti tačku na osobe takvog karaktera.

Sredinom novembra ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim optimizmom i dobrim osjećajem za vaše potrebe u ljubavi. Moguća je veza.

Starije Škorpije će nailaziti na razne manipulacije od strane osobe sa kojom su počele da se viđaju nedavno. Kada otkrijete kako vas druga strana iskorištava, prekinućete viđanje uz veliku svađu. Kasnije ćete upoznati nekog korektnog i poštenog.

Zdravlje. Prva polovina novembra vam donosi sklonost prehladi, upali grla i upalama urološkog dijela. Moguće su i probavne smetnje. Preduzmite preventivne mjere i izbjegavajte duže izlaganje hladnim i vlažnim vremenskim prilikama. U drugoj polovini novembra bićete skloni tegobama sa cirkulacijom i hormonima.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže neophodne materije za jačanje vašeg imuniteta. Od povrća uzimajte mrkvu, bundevu, paradajz, krompir, cveklu i crveni kupus. Od voća uzimajte crveni grejpfrut, narandže i mango. Od mliječnih proizvoda uzimajte jogurt i kefir. Za dodatak jelima uzimajte đumbir i kurkumu. Selen vam je važan.

Srećni brojevi. 6, 10, 15, 20, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info