Bik: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2022. godine

0

Posao. U prvoj dekadi novembra nailazićete na ozbiljna neslaganja sa osobama na visokom položaju u vezi načina izvođenja dugoročnih projekata. Na neočekivane teškoće ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima, što bi moglo dovesti do prekida jednog partnerstva.

Vaš ugled i položaj mogu biti dovedeni u pitanje. Potrudite se da potražite zajednički prihvatljivo rješenje kako ne biste pretrpili štetu. Totalno pomračenje Mjeseca odigraće se u vašem znaku i prouzrokovaće pad vašeg autoriteta. U odnosima sa podređenima nailazićete na smetnje. Bićete skloni donošenju pogrešnih i rizičnih odluka, što vam može nanijeti gubitke.

U drugoj dekadi novembra imaćete mogućnosti da ostvarite odličnu saradnju sa osobama na visokom položaju, odličnim planerima i kreativnim ljudima. Takođe, imaćete šansu za ostvarenje velikih dobitaka kroz javne poslove, pravne oblasti i kroz promociju vaših proizvoda i usluga.

U drugoj polovini mjeseca imaćete mogućnosti da pokrenete nove tokove novca koji će vam donijeti dobitke i poboljšati vaše opšte finansijsko stanje. Možete očekivati i sukobe sa pojedinim saradnicima, zbog neriješenih međusobnih finansijskih odnosa. Nailazićete na nekorektne postupke i pokušaje manipulacija. U trećoj dekadi novembra, ulaganjem napora postigći ćete stabilnost u poslu i uvećaćete zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj polovini novembra može doći do iznenadnih i neočekivanih nesuglasica, svađa i problema u odnosima sa voljenom osobom. Ako ne budete uspjeli da pronađete rješenje i ublažite nesporazume, može doći do razdvajanja. Budite iskreni i otvoreni ka partneru.

U drugoj polovini novembra dodatno će  se iskomplikovati vaš odnos sa voljenom osobom, jer ćete uvidjeti da je vaš partner bio u nečemu neiskren prema vama, ali će i on navesti gdje ste vi bili nekorektni prema njemu. Krajem mjeseca doći će do poboljšanja, pomirenja i stabilizovanja vašeg emotivnog odnosa.

Ako ste slobodni, vaši pokušaji da upoznate nekoga, ko bi vam mogao odgovarati za emotivnu vezu, završavaće se neuspjehom. Više puta ćete se naći u neprijatnoj situaciji gdje ćete biti pogrešno shvaćeni i gdje će osobe, koje ste odbili kada su željele da vas bolje upoznaju, postati neprijatne prema vama.

To će početi da vas brine i navešće vas da se povučete jedno vrijeme. U trećoj dekadi novembra upoznaćete osobu koja je stabilnog karaktera i koja će vas privući svojim vrlinama i ličnim kvalitetima.

Stariji Bikovi će tokom većeg dijela novembra biti skloni da ulaze u česte konfrontacije, jer će ih prosto vrijeđati način na koji osobe kojima se dopadaju pokušavaju da im privuku pažnju. Krajem mjeseca ćete upoznati nekog ko će biti vrijedan pažnje.

Zdravlje. Prva dekada novembra vam donosi urološke smetnje, hormonski disbalans, pojačanu nervozu i psihosomatske smetnje. Moguć je i povišen krvni pritisak.

Od druge polovine novembra će zdravlje početi da vam se popravlja. Imunitet će vam ojačati i bićete u boljoj fizičkoj kondiciji. Potrebna vam je svakodnevna rekreacija uz lakše fizičke vježbe i redovan san.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima, za bolju probavu. Od povrća jedite brokulu, grašak, celer, mrkvu, peršun i špinat.

Od voća jedite narandže, banane, suve šljive i smokve. Namirnice životinjskog porijekla umanjite i jedite uglavnom ribu i jaja. Od mliječnih proizvoda uzimajte tofu sir, a od žitarica pšenične klice. Pijte više vode.

Srećni brojevi. 8, 12, 17, 20, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info