Djevica: Sedmični horoskop za period od 10.10.2022. do 16.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Posao će vas htjeti. A htjećete i vi njega, pogotovo taj finansijski dio koji sada zaista ima šansu da se lijepo cimne nabolje i da vam donese stabilnost. Samo pokušajte da malo ograničite troškove, pošto su se prilično razuzdali.

Generalno gledano, uglavnom će sve funkcionisati kako treba, sa manjim padovima i nerviranjima koji su i sastavni dio poslovnog života. A i vi ste navikli da povremeno morate da se suočite sa situacijama koje traže vašu punu pažnju i angažovanje. Lijepo se fokusirajte na posao i biće sve u redu.

Ljubav. Situacija se negdje vraća u normalu, kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Do polovine sedmice još se može provlačiti nerazumijevanje, još vas dvoje nećete pričati istim jezikom, ali već nakon toga oboje ćete morati da se uklopite.

Možda ne zbog toga što istinski želite, već zato što shvatate da je to neophodno da bi vaša veza funkcionisala i nadalje. A može i ono – odabraćete da se složite, bar za sada.

Slobodne Djevice, ukoliko radite, taj poslovni segment zaista sada može biti mjesto kojekakvih interesantnih dešavanja sa suprotnim polom. A ukoliko niste zaposleni ili ste mladi – društvo, provod, prijatelji.

Hrana. Osjetljiv probavni sistem. Neće vam sva hrana prijati i možete imati i oscilacije apetita. Potrebno vam je više tečnosti kroz kuvana jela, supe i čorbe, ali i kroz čajeve i blago mineralnu vodu.

Zdravlje. Problemi sa želucem i probavom. Promijenite nešto u načinu ishrane.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info