Bik: Sedmični horoskop za period od 10.10.2022. do 16.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovno ste vi u dobroj fazi, jer su stvari krenule da se razvijaju. Nije to savršeno, da se razumijemo i vjerovatno vam oduzima dosta energije, ali s obzirom na to koliko je težine bilo u prethodnom periodu, ovo je sada još i odlično.

Ići će vam na živce neki ljudi. Eh, sad, da li su to kolege, klijenti ili saradnici sa kojima se na dnevnoj bazi susrećete – nije ni bitno, važno je da ćete umjeti da to ipak strpljenjem i taktom preokrenete u svoju korist. Počeće da vam se isplaćuje sam trud iz prethodnih mjeseci.

Ljubav. Dobar kontakt Venere sa Saturnom i Marsom (iako ova Venera „ne vidi“ vaš znak i nalazi se u polju u kojem je njena energija po vas lično kompleksnija i teža) donijeće u život slobodnih Bikova ako ne baš prave pravcijate emotivne prilike, a ono ipak mogućnosti za neka flertovanja, komunikaciju, dešavanja koja vam prijaju. Šanse za razvoj postoje, bilo da su u pitanju novi ili stari znanci.

Što se tiče zauzetih, vas dvoje funkcionišete. Nije to možda na onaj način koji bi vas ispunjavao i istinski vam prijao, ali bitno je da ipak uspijevate da se razumijete, sporazumijete i provedete neke opuštenije zajedničke momente.

Hrana. Iako će Mjesec u ovoj sedmici prolaziti kroz vaš znak, neće vam kao što to umije – donijeti potrebu za uživanjem i hedonizmom. Žurba i nervoza će biti naglašeni pa će svaki zalogaj biti „usputni“.

Zdravlje. Naglašena nesanica i jača nervoza.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info