Svaka prevarena žena treba da upamti ovo

0

Prevara je jedna od najgorih stvari koje se mogu desiti u dugotrajnoj vezi ili braku i to je, svakako, stvar preko koje se ne prelazi tako lako. Kod nekih je to u potpunosti nemoguće. Jednom kada dođe do prevare dolazi i do gubitka povjerenja u partnera. Ukoliko vam se to desilo (ili ako vam se ikada desi, a zaista se nadamo da neće), zapamtite sljedeće stvari.

Nemoj nikada poželjeti da budeš poput tih žena


Zato što ne možeš spustiti sopstvene standarde da bi postala kao neko takav. One su takve, jer im je potrebna površna pažnja da bi opstale. Ti si vrijedna prave ljubavi, a ne nečega površnog.

Nemoj ga tražiti u nekom drugom


Želiš da se udaljiš što dalje od njega. Da, voljela si ga, ali postoji još mnogo toga u životu osim čovjeka koji je svoje emocije stavio ispred tvojih.

Ne plaši se onoga što si izgubila s njim


Ali raduj se onome što ćeš dobiti i postići u životu bez njega. Muškarac koji sopstvenu sebičnost stavlja ispred srca svoje žene uopšte nije pravi muškarac. Njega treba da bude strah onoga što je izgubio. Vjeruj, on je na gubitku, a ne ti.

Nije tvoja greška


Ne postoji ništa što si mogla uraditi da bi to spriječila. On je to uradio zbog sopstvene nezrelosti i iz straha da voli zrelu i ispunjenu ženu kao što si ti.

Postoje ljudi koji te vole


Toliko te vole da će uraditi sve što je u njihovoj moći da ti ublaže bol koji osjećaš. Dopusti im. I reći će ti koliko si divna i da zaista nije vrijedno da budeš tužna i slomljena zbog nekoga ko je bio toliko glup da zaboravi na ljubav koju si mu pružala i ko se ponio tako kukavički zbog sopstvene sebičnosti. I oni su u pravu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info