Dnevni horoskop za 02.10.2022.

0

Ovan


Povlačićete se, čitati ili razmišljati u tišini. Osjećaćete se ugodno u samoći. Posvetite dio dana sebi i omiljenim aktivnostima. Ne učestvujte u porodičnim raspravama, ali budete li vi meta neosnovanih optužbi, odlučno im se suprotstavite. Moguće razlike u gledištima shvatite kao nešto što vas obogaćuje, a ne razdvaja.

Bik


Vi ste se pripremili da uživate danas, a ako partner nije voljan da vas podrži u vašim planovima, tu već može biti problema. Riješili ste da istjerate svoje pa kud puklo da puklo. Da se ne bi desilo baš to, da situacija između vas dvoje “pukne”, budite malo, samo malo prilagodljiviji. To je za vaše dobro.

Blizanci


Danas ćete biti u dosta promjenjivom raspoloženju. Ono što ste planirali, moguće je da nećete uspjeti da ostvarite, jer će vas dnevne situacije odvući na potpuno drugu stranu. Neko će od vas očekivati da ispunite svoja obećanja ili obaveze koje ste zapostavili.

Rak


Ako ste planirali da provedete dan sa osobom koju volite, ovdje može doći do nekih neočekivanih preokreta. Ili će vam vaše voljeno biće u posljednjem trenutku reći da ne može da dođe zbog nekih obaveza ili se pak nećete uopšte ni vidjeti. U svakom slučaju, spremite se da budete malo neraspoloženi.

Lav


Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, nećete moći da se dogovorite kako da provedete današnji dan. Vaše voljeno biće želi da ostane kod kuće i uživa, a vi biste na neki ručak ili šetnju ili makar šoping u gradu. Bilo šta, samo da ne sjedite. Teško ćete se usaglasiti po ovom pitanju…

Djevica


Možda će u nekom trenutku izgledati kao da vi i emotivni partner ne možete da se uklopite oko dogovora za današnji dan. Taman kad budu počele da vas obuzimaju crne misli, crne da crnje ne mogu biti, situacija će se preokrenuti. Vidite da na kraju i nije ispalo tako loše.

Vaga


Svi planovi sa partnerom ili sa prijateljima moraće da budu pomjereni za drugi dio dana ili za same večernje sate. Prijepodne je više nego izvjesno da ćete željeti ili da poklonite samo sebi ili će vas, jednostavno, mrziti da idete bilo gdje i radite bilo šta.

Škorpija


Možda želite više nego što ćete dobiti. Ili pak želite neku drugu osobu, a ne onu koja je trenutno pored vas. Ko zna šta vi želite, kada nećete da se otvorite i budete jasni po emotivnim pitanjima… Da ste danas baš najraspoloženiji – i niste. Dosta mutno raspoloženje.

Strijelac


Štogod da se danas bude dešavalo na emotivnom planu, vi definitivno niste zadovoljni. Što se ta neka tuga uvukla u vas, to vjerovatno samo vi znate. Možda razmišljate o nekome iz prošlosti, možda mislite da ne dobijate dovoljno od osobe sa kojom ste trenutno. Izdignite se iznad situacije. Biće to dobro.

Jarac


Divan, ali zaista divan dan je pred vama. A sve je usmjereno na ljubav, na zabavu, na provod, na uživanje. Voljenu osobu ćete iznenaditi, ali i ona vas. U svakom slučaju, punom parom naprijed i ne obraćajte pažnju na neke sitnice sa strane. Sve ostalo ostavite, posvetite se ljubavi.

Vodolija


Ne tražite danas sitnice i greške u partnerovom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vam neke, realno nebitne stvari, pokvare ovaj dan. Shvatite da i vi ponekad griješite (možda i malo češće!) pa spustite loptu i dozvolite da vi i voljena osoba uživate u nekim zajedničkim trenucima. Jaka strast može popraviti stvari.

Ribe


Vi imate odličan plan za dešavanja sa voljenom osobom, ali je pitanje koliko će se situacija zaista i otvoriti da te planove ostvarite. Partneru se možda neće svidjeti vaša ideja ili će pak imati premalo vremena da vam posveti. Pomalo ste razočarani, ali ćete se truditi da to i ne pokažete voljenoj osobi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info