Bik: Sedmični horoskop za period od 03.10.2022. do 09.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nervozni ste zbog naglašenog disbalansa između priliva i troškova. Čak i da su ovi prvi pojačani u ovom periodu, troškovi ih prate u stopu, a to vas opterećuje.

Što se konkretno posla tiče, ušli ste u period kada se od vas očekuje prilično, kada ste razvučeni obavezama na više strana i kada svi očekuju da vi nešto odradite ili riješite maltene u hodu. Dobro, sve vi to možete, ali vam to donosi mentalni pritisak i pojačanu nervozu, tako da može biti napetih momenata sa saradnicima.

Ljubav. I partner i vi ste okrenuti svojim prioritetima (a ima ih podosta) pa baš i niste u mogućnosti da odvojite dovoljno vremena jedno za drugo i za neke fine zajedničke momente.

Komunikacija vam uglavnom funkcioniše kako treba, sa povremenim fazama nervoze i nerazumijevanja koje ćete ipak uspijevati da prevaziđete (u prvom redu vašom zaslugom i strpljenjem).

Što se tiče slobodnih Bikova, postoje šanse za razvoj neke komunikacije ili poznanstva. Ići će ovo uz uspone i padove, ali će ipak ići. Jedino što ne bi bilo dobro je potencijalna mogućnost za kontakt sa osobom koja može biti neiskrena ili nedorečena prema vama.

Hrana. Slijedi vam jedna užurbana sedmica u kojoj će biti malo vremena i prostora za kvalitetne i na vrijeme pripremljene obroke. Uglavnom će to biti obroci u kasnijim satima ili brza hrana i grickalice.

Zdravlje. Više se odmarajte, manje se nervirajte.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info