Dnevni horoskop za 30.09.2022.

0

Ovan


Može biti nekog nerviranja u prijepodnevnim satima, ali ćete uspješno izlaziti nakraj sa situacijama. Nije vam milo što morate da zamolite nekoga za pomoć i izbjegavaćete to do posljednjeg trenutka. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima. Zasad ćete neke stvari zadržati za sebe.

Bik


Promjenjivo raspoloženje pa ćete čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati povremeno svoje “lijene momente”, uspjećete da ostvarite ono što ste isplanirali, samo će vam za to trebati više vremena. Jedno novo poznanstvo aktivira odmah zanimljivu priču, ali aktivira i vas.

Blizanci


Nedostajaće vam takta i popustljivosti prema partneru. Ako uspijete sputati nervozu i partner će biti opušteniji, a time i vaš odnos ugodniji. Ne zanemarujte društveni život koji će biti pun ugodnih iznenađenja i novih simpatija. U poslu će doći do izražaja vaša pronicljivost i sposobnost komunikacije.

Rak


Imaćete sreće u novčanim poduhvatima i ulaganjima. Uspješno ćete riješiti stare probleme i suočiti se s novim izazovima. Ljudi će vam biti skloni, a kontakti česti. Odlično ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju verbalnu spretnost. Manje ćete se zamarati sumnjama i strahovima i biti spremni prihvatiti situacije koje su vas prije nervirale.

Lav


Bićete tema tuđih priča – vaše ponašanje ima velik odjek. Razmislite prije nego što nešto kažete ili odlučite. Mogli biste dobiti diskretnu pomoć važne osobe pa se ne ustručavajte da je prihvatite. Poradite na odnosu s kolegama, jer neki pogrešno tumače vaše ponašanje. Nemojte se toliko opterećivati tuđim mišljenjima.

Djevica


Imate svu podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli neka pitanja ili poslovne situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, sve se odvija tačno po vašim planovima. U emotivnom dijelu budite svjesni da ne možete ostvariti sve ono što želite, bar ne u ovom trenutku. Idite polako.

Vaga


Neće vam se svidjeti način na koji se šef odnosi prema vama. Nemojte burno reagovati, jer možda je u svojim kritikama u pravu. Postavite se mudro i ne dajte se uvući u raspravu. Nezadovoljstvo poslovnom situacijom prenijećete na ukućane. Bićete skloni prigovaranju pa bi partner mogao biti neugodno iznenađen vašim ponašanjem.

Škorpija


Vodite računa o rokovima, ne kasnite na posao i nemojte proturječiti šefovima. U žaru prepirke pomišljaćete na prekid ili osjetiti da u vezi više ne doživljavate strast. Sve što budete uradili u stanju ljutnje neće biti ispravno. Prvo se smirite, a zatim donosite odluke. Pod jakim ste stresom pa je dobro i na zdravlje pripaziti.

Strijelac


Nećete pristajati na ustupke niti ćete dopustiti bilo kome da vas iskorištava. Neke odluke, koje ćete donijeti u ljutnji, koštaće vas određenih pogodnosti, ali to vas neće pokolebati. Nepravde i nepovoljne okolnosti prilično su vas ojačale. Sada imate snage mijenjati okolnosti i raditi po svome pa ćete prštati samopouzdanjem.

Jarac


Spontano ćete iskazivati šarm, rješavati bračne trzavice, a slobodni osvajati nečije simpatije. Mogli biste doživjeti ushićenje i uzvraćena osjećanja, posebno ako se radi o vezi na daljinu. Poslovni partneri obraćaće vam se u potrazi za rješenjima ili savjetima. Ostavićete upečatljiv utisak na nekoga kome ne manjka životnog iskustva.

Vodolija


Osjećaćete napetost i nervozu, a razlog tome mogli bi biti poslovni zaostaci. Izbjegavajte pretjerane napore. Pokušajte se opustiti uz šetnju ili sport, a ne bi uopšte bilo loše da priuštite sebi stručnu masažu. Najbitnije je da se previše ne odvajate od ljudi, jer vas samoća nikuda ne vodi. Ljubavna situacija zahtijevaće više prilagođavanja.

Ribe


Sve vrste komunikacije jako će vas privlačiti. Obavićete bitan razgovor udvoje ili doznati informaciju koja će vam otvoriti oči. Osjećaj da partner savršeno poznaje vaše mane i najskrivenije misli još više će vas vezati za njega. Ukoliko planirate poslovni projekat s prijateljem, biće jako dobrih vijesti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info