Ako vaš čovjek radi ove četiri stvari, bježite što dalje od njega

0

Sljedeći znakovi zapravo vam daju zeleno svjetlo da odete, čak iako niste 100% sigurne da radite pravu stvar. (Mada, sigurno znate da je radite).

On je nasilan


Čak iako vas nikada nije fizički povrijedio, nasilan muškarac je nasilan muškarac. Galamdžija, bacanje stvari ili nešto sasvim treće – to definitivno nije muškarac s kojim trebate (ili želite) da provedete ostatak života.

On vara


Neki se neće složiti s ovim i reći će da poznaju parove koji su imali ovakav problem, a koji su uspjeli svoj odnos vratiti “na staro” i učiniti ga još boljim. Da, to su neki parovi.

Ovdje nije riječ o samom činu prevare već o nepoštovanju s njegove strane, gubitku povjerenja i značajnom riziku po zdravlje (reći ćemo samo ovo: seksualno prenosiva oboljenja!).

On je poročan


E sad, reći ćete: “Ali i cigarete su porok”! Jeste, slažemo se s vama, ali morate priznati da su kockanje, zavisnost o drogama, alkoholu i seksu mnogo strašniji poroci od pušenja!

On je manipulator

Ako vaš čovjek radi ove četiri stvari, bježite što dalje od njega
Ukoliko on na sve moguće načine pokušava da vas promijeni, on zapravo manipuliše vama i vašim emocijama. Ne biste se trebali mijenjati zbog bilo koga, a posebno ne zbog muškarca, čak i da je zadnji na svijetu. Uvijek budite ono što jeste – to je uvijek najbolja “politika”.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info