Strijelac: Sedmični horoskop za period od 26.09.2022. do 02.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Trudićete se da vaša komunikacija sa saradnicima bude korektna, aktivna. Trudićete se da budete odgovorni prema obavezama i da ispoštujete dogovore. Međutim, to ne znači da će se drugi automatski ponašati na isti način. Štaviše, vrlo često nećete biti sigurni koliko možete da se pouzdate u njih, koliko možete da im vjerujete i da li možete da se na njih oslonite.

Generalno gledano, neka „kozmetička“ poboljšanja možete u ovoj sedmici dobiti, ostvariti, ali nismo sigurni da ćete suštinski biti zadovoljni.

Ljubav. Oni odnosi koji nisu stabilni ulaze u dosta čudnu i turbulentnu fazu koja može završiti i prekidima, naglašeno u naredne dvije sedmice. Sam početak sedmice može djelovati kao dosta miran i komunikacijski stabilan, ali će se vrlo brzo pokazati da ispod ove mirne površine postoji problematika.

Oni odnosi koji su suštinski dobri – imaćete tenzije koje vam u prvom redu donose osobe koje pokušavaju da se miješaju u vaš odnos i to vjerovatno ne prvi put.

Slobodni Strijelci, može biti kontakata, komunikacije, može biti kao nekih dešavanja, ali ništa to nije posebno niti daje naznaku za ono što je vama potrebno.

Hrana. Od voća će vam prijati jabuke, narandže i šljive. Možete pojačati unos mlijeka i mliječnih proizvoda. Veća potreba za intenzivnijim ukusima i začinjenijom hranom.

Zdravlje. Problemi sa sinusima, alergijama, glavoboljama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info