Škorpija: Sedmični horoskop za period od 26.09.2022. do 02.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Saturn vas uči odgovornosti i posvećenosti i ukoliko funkcionišete po ovom modelu, čak i ono za šta ste smatrali da vam se izmaknulo iz ruku, vratiće vam se kao ponovljena šansa ili kao informacija koja vam otvara vrata za ono što želite.

Generalno gledano, poslovni segment donosi opterećenje i vaše pokušaje da na pravi način odgovorite na izazove koji se postavljaju pred vas na dnevnoj bazi. Postoji šansa da do sredine ove sedmice dobijete nešto što ste dugo priželjkivali i čekali. Finansije – mnogo troškova.

Ljubav. U vašim emotivnim relacijama konstantno će na dnevni red izlaziti iste teme, ista pitanja, iste situacije. Milion puta do sada ste ih partner i vi riješili na jedan te isti način ili ste ih gurnuli pod tepih, a ni jedno ni drugo nije očigledno donijelo prava rješenja, čim se sve iznova ponavlja.

Vreme je da razmislite o suštinskim promjenama kod sebe – u svom načinu razmišljanja, u svojim postupcima. Tek na taj način možda ćete se primaknuti istinskim rješenjima.

Slobodne Škorpije, prošlost, bilo kroz bivše partnere i poznanike, bilo kroz priče i osobe koje su kao preslikane kao ono kroz šta ste već prošli.

Hrana. Mliječni proizvodi (jogurt, kiselo mlijeko, mladi sir), piletina, ćuretina, biljna vlakna, kao i jabuke – sve ovo će vašem stomaku i probavnom sistemu prijati. Ne odgovara vam brza hrana, veća količina začina.

Zdravlje. Oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info