Ovan: Sedmični horoskop za period od 26.09.2022. do 02.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mnogo toga vezano za posao ili projekte, situacije koje ste započeli, uspjećete da u ovoj sedmici privedete kraju ili da makar vidite svjetlost na kraju tunela. Završićete bitna papirološka pitanja, potpisaće se neki ugovori koji su bili na čekanju, obnoviće se saradnje ili pregovori sa potencijalnim poslodavcima.

Sve vezano za posao i dalje će zahtijevati vašu punu pažnju i posvećenost, ali i sposobnost da prepoznate kada treba požuriti, a kada sačekati i prilagoditi se onima preko puta vas.

Ljubav. Mlad Mjesec u znaku Vage i vašem polju partnerstava otvara period u kojem će se na teži način dolaziti do rješenja u emotivnim relacijama, ali će se ipak, vremenom – doći.

Ne može se reći da je sedmica ispred vas blistava, jer nije – biće tu i nervoze i vraćanja na stara pitanja, ali biće i dobre energije i pokušaja da se vaša komunikacija poboljša. Malo ćete nervirati jedno drugo, malo ćete se voljeti i truditi da se prilagodite.

Slobodni Ovnovi, neko će obnoviti staru ljubavnu priču (možda i tajnu), neko će početi da otvorenije pokazuje naklonost osobi koju već izvjesno vrijeme poznaje. Biće vam interesantno.

Hrana. Vodite računa o kvalitetu namirnica koje unosite i više se okrenite ishrani baziranoj na biljnim vlaknima. Slatkiši u iole većoj količini mogu vam jako opteretiti želudac pa ih izbjegavajte.

Zdravlje. Tegobe sa sinusima, glavoboljama. Mogući problemi i sa očima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info