Lav: Sedmični horoskop za period od 26.09.2022. do 02.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Finansije su vam trenutno najprioritetnija stavka i sve se vrti oko toga da li možete i koliko možete zaraditi. Mlad Mjesec u polju komunikacije i dogovora, akcije, pokrenuće vas u narednim danima, donijeti šanse da se riješi papirologija ili pitanja koja su vam od važnosti, a nekima od vas obećava i kraće poslovno putovanje ili seminar, obuku, što će vam biti od koristi.

Ukoliko u ovim danima pokrećete novi dogovor ili posao, postoje šanse za uspjeh i za poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav. Vrijeme je za ozbiljne razgovore sa partnerom o suštini vašeg odnosa, o definisanju tamo gdje je to potrebno, o planovima za dalje (ako uopšte bude tog „dalje“). Vrijeme je da razgovarate o svemu što ste do sada izbjegavali.

Lavovi su u vrlo ozbiljnoj partnerskoj fazi kada je potrebno da preispitaju i šta je ono što oni žele, ali i sam odnos u cjelini. Do proljećnih mjeseci sljedeće godine ili ćete postaviti svoju vezu na stabilne i trajne osnove ili ćete prestati da postojite kao par.

Slobodni Lavovi, prijatelji i kontakti sa njima vam daju vjetar u leđa. Bićete nešto aktivniji, ali bez posebnih ljubavnih dešavanja.

Hrana. Meso i mesni proizvodi u ovoj sedmici baš vam i neće odgovarati. Više svoju ishranu bazirajte na žitaricama, na povrću, a od mliječnih proizvoda odgovaraće vam tvrdi sirevi.

Zdravlje. Stomačni dio, mogući problemi sa kožom i osjetljivost na prehlade.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info