Djevica: Sedmični horoskop za period od 26.09.2022. do 02.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sedmica koja je dobra da se vratite „na pravi put“, po mnogim poslovnim pitanjima. Povratak Merkura u vaše polje ličnosti donijeće da sa lakoćom rješavate sve situacije koje su tokom proteklih desetak dana ili dvije sedmice bili u zastoju ili gdje ste eventualno napravili grešku.

Dobar je period za komunikaciju, za obnove saradnji i dogovora, ali i za pokretanje novih poslovnih priča. Sada možete pojačati svoje poslovne aktivnosti, iskoristite svaku šansu da proširite krug klijenata ili saradnika.

Ljubav. Mnogo toga je nejasnog i neizrečenog između partnera i vas. A sve ono što se ne kaže i ne riješi, što se samo pod tepih gura i zatrpava, kad tad pokazuje tendenciju da se preko toga sapletete i napravite ozbiljan problem u vašim emotivnim relacijama.

Savjet bi bio, pokušajte da što otvorenije i iskrenije razgovarate jedno sa drugim. Rješenje se može pronaći ako postoji volja sa obe strane.

Što se tiče slobodnih Djevica, vraćate se na neku komunikaciju koja vam je prijala, a koja je iz nekog razloga došla u zastoj ili je bila prorijeđena. Kod nekih od vas, obnova kontakta sa bivšim partnerima.

Hrana. Izbjegavajte mesne proizvode, slatkiše i umanjite unos mliječnih proizvoda – osim sireva, kefira i jogurta – koji vam je sada potreban radi balansa crijevne flore. Neka vaša ishrana bude kvalitetna, ali svedena.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija, s tim što bi više pažnje trebalo obratiti na ishranu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info