Blizanci: Sedmični horoskop za period od 26.09.2022. do 02.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Narednih desetak dana, dok Merkur bude retrogradan pa stacionaran, sve vrijeme u direktnoj opoziciji sa Neptunom, može biti period koji će donijeti mnoge nejasnoće, nesporazume, pogrešne zaključke i informacije, greške i kašnjenja.

Budite posebno fokusirani na ono što radite i trudite se da idete u korak sa dešavanjima, bez velikog oslanjanja na planove, jer će oni biti vrlo promjenjivi. Ne budite impulsivni i ne donosite odluke ishitreno, jer je malo vjerovatno da sada sagledavate stvari na pravi način.

Ljubav. Nimalo jednostavan period za Blizance, bilo da su u vezama, zajedničkom životu, braku. I partner i vi vučete nervozu i trošite energiju na porodična pitanja i na rješavanje nekih situacija iz prošlosti.

Teško se razumijete, teško pronalazite dovoljno kvalitetnog, zajednički provedenog vremena, a u pojedinim trenucima možete biti i nepovjerljivi jedno prema drugom.

Što se tiče slobodnih, mlad Mjesec u vašem polju ljubavi i zabave može pokrenuti emotivna dešavanja, ali nemojte biti iznenađeni ako vam se aktiviraju „povratnici“ ili pak ako uđete u priču koja ima velike sličnosti sa onim kroz šta ste već prošli.

Hrana. Vašem organizmu, pogotovo varenju, jako će prijati sve ono što je „na kašiku“, pogotovo supice, čorbice, potaži, variva. Izbjegavajte mesne prerađevine, jer vam je stomak osjetljiv.

Zdravlje. Pojačan stres, sklonost infekcijama respiratornog trakta.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info